Ini Raya Punya Cerita (Versi Reunion Ex-PJSC)

Seronok jumpe member lama mase kerja kat Jusco.. Macam-macam cerita keluar.. Paling seronok sebab ade ex-boss.. Kak Linda.. Bawak anak die.. Baby Irfan.. Eh..baby lagi ke? Hehe.. Boleh la dianggap baby.. Manje betul.. Jora datang dengan Kak Asma & adik die, Walid mesti la datang dengan Shida, Nana datang solo.. Baru tau die single.. Hoho.. Sungguh ketinggalan aku ni.. Aku plak mesti la datang dengan Encik Tunang.. Lagi sape lagi yang ade ek? Hurm... Muka-muka nie jela.. Harap-harap next time punye reunion boleh tambah lagi ahli ex-pjsc..


See.. Dak Irfan dah ngamuk.. Cik Nana tu keje sebenarnye.. Tapi gathering punya pasal sanggup lari kejap dari TCSC ke PJSC.. Bukan jauh pun.. Jalan baru tu da siap.. Dekat giler.. Straight jek boleh sampai Seri Alam.. Apesallah mase aku keje sana dulu ko tak siap cecepat.. Sirius jakun.. Muahahaha..


Gambar skema.. Amik gambo jek kene berbaris.. Otomatik jadik 1 line.. Hehehehe.. Ujong taun ni reunion kat wedding Jora ye kengkawan.


Sirius rindu suasana kerja kat Jusco.. Huhuhu.. Kerja tensen cemane pon tetap bole enjoy.. Agak-agak mood bos tak bape bagus aku dengan Nana pun tak duk lame kat opis tu.. Terus keluar.. Konon-kononnye ronda toilet, parking, padahal tak ronda pon.. Haha.. Ampun boss.. Kami tak nak kene petir bos.. Sebab tu kami selamat kan diri.. 


Terima kasey kat Encik Tunang sebab temankan saye jumpe kengkawan saye... Ai lebiu so much.. Hehe ^.^

0 Comments