31 October 2011

World Hunger Relief 2011 - Istana Kehakiman, Putrajaya

Assalamualaikum, salam sejahtera dan salam 1 Malaysia.....
Panjang betul salam di pagi hari Isnin ni ye.. Nak bagi mood menaip ni up sikit.. Dah 4 hari aku pikir nak hapdet ape la kat belog sayang aku ni kan..
Okeh, setop membebel.. Harini aku nak kongsi gambar-gambar hari Sabtu lepas.. Aku join World Hunger Relief ni.. Event amal.. Seronok.. Jalan kaki jek 5km.. Sambil jalan-jalan sambil bergurau senda.. Hikhik. :D.. And aku xtau la pulak kan yang Sultanah Johor, Raja Zarith Sofia Sultan Idris ade sekali..


Raja Zarith Sofia menyampaikan replika cek RM2,100,000 kepada Left. Jen. (B) Datuk Shahrom Ibrahim (kanan) diperhatikan Kamaruzzaman Abu Kassim. (Source : Utusan Malaysia)


Sementara tunggu cik dokistory bersiap-siap, kami amik gambar dulu.. Sambil makan angin.. Angin kuat betul kat bawah rumah kami ni.. Rase macam kat tepi laut :)


Posing lepas solat.. Sementara tunggu event mula..


Okeh, da nak start da.. Jom stanby..


The walk, santai-santai je jalan 5km.. Sambil menikmati pemandangan Putrajaya waktu petang.


1..2..3.. Say cheeseeee....


Okeh-okeh da tamat.. Penat dan haus dan lapar.. Itu kate mereka.. Aku rilex je.. Lalalalala.. Pepagi bangun subuh lagi aku da tanak nasik.. Punyela excited nak pegi event ni sampai xboleh tidur balik.. Ngeeee.....

Habislah sudah charity walk ni.. Lepas ni ade lagi event yang akan menyusul. World Walking Day 2011.. Event ni dah xboleh register lagi.. Dah tutup da.. Wiwiwiwi..




Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.