11/11/11 : A Day Full With Laughter - Kasih Juju

11 November 2011

11/11/11 : A Day Full With Laughter

Harini jalan-jalan dengan my sis beli barang rumah.. Masuk kat kedai Toy World kat The Mall, kat situ memang ade jual pisau, tapis, gunting, and banyak lagi la barang-barang dapo yang lain. Murah-murah je. And ofkoz la ade jual banyak giler barang mainan. Seronok masuk kedai tu. Waa.. Aunty Toy World kene bagi aku diskaun banyak-banyak ni sebab aku promote kedai die.. Hehehehe...

Okeh, berbalik pada cerita my sis. Lepas da pilih barang nak beli kitorg pun letak la sume barang tu kat kaunter nak bayar. Tibe-tibe :

My sis : Weh! Mane purse aku? (Muke cuak sebab purse penuh duit + hp Samsung Galaxy S II pun x de dengan die)
Aku : Mane nko letak?...(membebel)...
Aunty Toy World : Sini la amoi.. You letak semua atas meja.
Aku : Kahkahkahkahkah.....(tengak muke my sis cuak giler)

Lepas abis 'mencuci purse' kitorang pun pegi la tapau kat food court tingkat 4 The Mall tu. Sambil tunggu oder siap my sis pegi la tapau air teh ais. Sambil tunggu die pun minum la air tu. Lepas tu die pun alihkan la air die kat atas meje sebab nak amik purse dengan hp. Tibe-tibe :

My sis : Wehhh!! Basah la meja ni.. (Sambil cek purse dengan hp)
Aku : (. . . . . .)
My sis : (Sambil tengok air kat tangan) Oh! Tak lah, air aku..
Aku : Kahkahkahkahkahkah...

Tenkiu la kat my sis sebab belanja air kedondong asam boi and tenkiu jugak sebab berjaya buat aku gelak sampai pecah perut sepanjang jalan.. :)

1 ulasan: