22 November 2011

SEGMEN MEGA BLOGWALKING DAN KENALI BLOGGER

Terima invitation dari Ezaidatul Akma Binti Sukeri :) ..
 Thanx ye sebab menjemput join segmen ni..


Syarat-syarat penyertaan bole klik sini :)

Okeh, skang nak cite pasal aku yang comel lagi kiyut ni.. Opsss... Nama penuh Julia Jamaludin. Asal Johor, keje kat Key Ell. Nama belog, Suka Gelak.. Nape Suka Gelak? Sebab orang kenal aku sebab gelak. Hehe.. Aku memang suke gelak. Rahsia awet muda. Sampai sekarang ni kalo ade orang peramah jumpe aku mesti tanye soklan ni "Study kat mana?" Haha.. Aku yang tak bersiap macam orang dah keje ke atau memang aku awet muda? Kahkahkah.. Perahsannnnn betul aku ni.. Ok.. Tu je pasal aku.

Sekian,

Tag kawan-kawan,




12 ulasan:

  1. wow ! sy di tag .. trimas yee sayamms . :)

    BalasPadam
  2. thanks tag..ant sy join k ;-)

    BalasPadam
  3. hye , visit me k , saia dtg dari segmen yg same

    done follow sini

    http://neynaproperty.blogspot.com

    BalasPadam
  4. thanks follow saye...dah follow kamu balik...:)

    BalasPadam
  5. Terjah sini dr segmen yg sme :)

    BalasPadam
  6. thanks sebab menyinggah kat sana, :) done follow u,

    BalasPadam
  7. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-mega-blogwalking-dan-kenali.html

    BalasPadam
  8. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-mega-blogwalking-dan-kenali.html

    BalasPadam