Breaking

22 November 2011

SEGMEN MEGA BLOGWALKING DAN KENALI BLOGGER

Terima invitation dari Ezaidatul Akma Binti Sukeri :) ..
 Thanx ye sebab menjemput join segmen ni..


Syarat-syarat penyertaan bole klik sini :)

Okeh, skang nak cite pasal aku yang comel lagi kiyut ni.. Opsss... Nama penuh Julia Jamaludin. Asal Johor, keje kat Key Ell. Nama belog, Suka Gelak.. Nape Suka Gelak? Sebab orang kenal aku sebab gelak. Hehe.. Aku memang suke gelak. Rahsia awet muda. Sampai sekarang ni kalo ade orang peramah jumpe aku mesti tanye soklan ni "Study kat mana?" Haha.. Aku yang tak bersiap macam orang dah keje ke atau memang aku awet muda? Kahkahkah.. Perahsannnnn betul aku ni.. Ok.. Tu je pasal aku.

Sekian,

Tag kawan-kawan,




12 comments:

Eya Asmyra said...

wow ! sy di tag .. trimas yee sayamms . :)

sukagelak said...

@Eya Asmyrasama2 :)

cIKhA said...

thanks tag..ant sy join k ;-)

Mazelina is Neyna said...

hye , visit me k , saia dtg dari segmen yg same

done follow sini

http://neynaproperty.blogspot.com

Cik Hany said...

thanks follow saye...dah follow kamu balik...:)

Lily said...

Terjah sini dr segmen yg sme :)

wani mohd said...

ada tag untuk awk

dean said...

singgah lalala

Opieneon said...

thanks sebab menyinggah kat sana, :) done follow u,

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-mega-blogwalking-dan-kenali.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-mega-blogwalking-dan-kenali.html

shazwan: said...

terjaH DR SEGMEN YG SME :)