22 November 2011

SEGMEN MEGA BLOGWALKING DAN KENALI BLOGGER

Terima invitation dari Ezaidatul Akma Binti Sukeri :) ..
 Thanx ye sebab menjemput join segmen ni..


Syarat-syarat penyertaan bole klik sini :)

Okeh, skang nak cite pasal aku yang comel lagi kiyut ni.. Opsss... Nama penuh Julia Jamaludin. Asal Johor, keje kat Key Ell. Nama belog, Suka Gelak.. Nape Suka Gelak? Sebab orang kenal aku sebab gelak. Hehe.. Aku memang suke gelak. Rahsia awet muda. Sampai sekarang ni kalo ade orang peramah jumpe aku mesti tanye soklan ni "Study kat mana?" Haha.. Aku yang tak bersiap macam orang dah keje ke atau memang aku awet muda? Kahkahkah.. Perahsannnnn betul aku ni.. Ok.. Tu je pasal aku.

Sekian,

Tag kawan-kawan,




Previous Post
Next Post

post written by:

12 comments:

  1. wow ! sy di tag .. trimas yee sayamms . :)

    ReplyDelete
  2. thanks tag..ant sy join k ;-)

    ReplyDelete
  3. hye , visit me k , saia dtg dari segmen yg same

    done follow sini

    http://neynaproperty.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. thanks follow saye...dah follow kamu balik...:)

    ReplyDelete
  5. Terjah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  6. thanks sebab menyinggah kat sana, :) done follow u,

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-mega-blogwalking-dan-kenali.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

    http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-mega-blogwalking-dan-kenali.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.