29 Disember 2011

Enchik Kebal yang cacat!


Assalamualaikum and salam sejahtera sume.

Nak share gambar ni..
Ini Enchik Kebal namenye..
Lame dah guna kete ni..
Tapi kenape tibe2 aku poyo sangat publish gamba ni kan.
Kalau kete mahal tak pe la jugak nak publish kat blog ni kan.
Eh, Eh, Sukati aku la kan.
Wey! Apesallak banyak kan ni?
Tak dapat makan ikan ke tadi??

Okeh, abaikan. Kan lagi!

Berbalik pada enchik kebal sayang aku tuh.
Perasan tak ape yang x cantik kat die?

Nampak tak?

Cube tengok betul2..

Tau la x minat kete. 
Suh tengok jek.

Good.
Nampak tak bawah nombor plat tu da bolong.
Huhuhuwarghh.... T.T
Dah cacat.. Tak cantik kan.
Huhuhu... Tu lah.. 'Sopan' sangat mase drive.
Kan dah tak perasan jatuh kat mane.
Hohoho..

Kepada adik sayang ---> Mohamad Fitri bin Jamaludin.
Boleh tak belanje aku beli mende tuh??
Bole la bole la yeh..
(^.^)v


Okbai.

6 ulasan:

  1. Camne Plat Tue Boleh Jatuh Eakk..,???Hahaha

    BalasPadam
  2. letak pakai tapis palstik pun ok..hehehe

    BalasPadam
  3. @Muhammad Naqib bukan plat..bawah die tu ade jaring besi..mende tu yg cicir..tertanya2 jugak ni..hehe..

    BalasPadam
  4. @myzamar tapis plastik???waaaa....xmo..nanti enchik kebal tak ensem..hehehe

    BalasPadam
  5. heeh at least kete tu masih bole bejalan.. :)

    BalasPadam
  6. huhuh..cane tu leh jadi camtu..btw dear, me salah seorang pemenang contest kenali bloggers..me dah emel..

    BalasPadam