28 Disember 2011

Entry Khas Untuk My Bestie - Cik Doki Story

Assalamualaikum W.B.T dan Selamat Pagi semua.

Entri hari ini khas buat kawan baik-baik-baik sangat aku, Cik Doki Story.
Nak tau kenape aku eksaited nak sangat wat entri pasal beliau?
Sebabnye hari ni hari lahir beliau yang ke-56?? Haha.. Kalau nak tau pegi tanye sendirik okkay..

To Cik Doki,

Aku doakan semoga ko dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, cepat bertemu jodoh, cepat menimang cahaya mata....

Ade orang tanya :
"Cik Juju (sukagelak), Cik Molly (dokistory) tu da ade boyfriend lom?"
And aku pun cakap la :
"Die masih setia dengan 'Mr. G' (referring to her beloved car)"
Then orang tu cakap :
"Mr. G tu tak boleh buat anak"
Aku pun terus gelak golek-golek.

source picture from google
May Allah bless you..
May happiness be wif you forever..

Lots of love....
Okbai..


2 ulasan: