28 December 2011

Entry Khas Untuk My Bestie - Cik Doki Story

Assalamualaikum W.B.T dan Selamat Pagi semua.

Entri hari ini khas buat kawan baik-baik-baik sangat aku, Cik Doki Story.
Nak tau kenape aku eksaited nak sangat wat entri pasal beliau?
Sebabnye hari ni hari lahir beliau yang ke-56?? Haha.. Kalau nak tau pegi tanye sendirik okkay..

To Cik Doki,

Aku doakan semoga ko dikurniakan kesihatan yang baik, dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, cepat bertemu jodoh, cepat menimang cahaya mata....

Ade orang tanya :
"Cik Juju (sukagelak), Cik Molly (dokistory) tu da ade boyfriend lom?"
And aku pun cakap la :
"Die masih setia dengan 'Mr. G' (referring to her beloved car)"
Then orang tu cakap :
"Mr. G tu tak boleh buat anak"
Aku pun terus gelak golek-golek.

source picture from google
May Allah bless you..
May happiness be wif you forever..

Lots of love....
Okbai..


Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.