2 December 2011

Entry Khas Untuk My Besties

Entry harini khas untuk kawan-kawan-kawan baik yang berkahwin dan bertunang on 27th November 2011. Kenapa dalam banyak-banyak tarikh dalam tahun 2011 ni tarikh yang sama jugak korang nak buat majlis?? Why oh why?? 
Frust giler ni tak dapat pegi majlis korang.. 
Rugi woo terlepas tengok korang punye sweet moment.. Huhuhu.. 
Nak tau betape sweet nye moment dorang itu? 
Meh layan gambar kat bawah ni..

Cik Nana sangat gojes. Aww.. Congrate on your engagement :)
Setelah mengharung, terharung, diharung, akhirnya jumpe jugak..Encik Helmi.
Nape tiru saia? Saia dapat 'Helmi' dulu tau. Hikhik.

Ecece.. Senyum Encik Jojo tak boleh blah.. Kahkahkah.
Neway, Kak Asma pun gojes yaw.. 
Selamat penantin baru untuk korang. :)

Ade lagi sorang my bestie yang kawen. Kat Nisimilan. Tak dapat gambar lagi.
Da dapat nanti akan ku masukkan dalam sambungan cerita ni..

Korang nak tau tak aku pegi mane pada tarikh tersebut??
Nantilah cerita.
Tak de bahan bukti. Hikhikhik..

Okbai.

Previous Post
Next Post

post written by:

7 comments:

  1. @AYuNG err..saya memang cantik (mood : perasan)
    ;D

    ReplyDelete
  2. wah x sabar nak kawen..:)
    selamat berbahgia..:P


    Hye awk, Jom la jengah BLOG saye pulak...: Telefon pintar punca sakit tengkuk dan jari yang kronik ?

    ReplyDelete
  3. Ble plak tuan blog nk kawen? (gurau jer)

    ReplyDelete
  4. Uniknya nama kwn awk. Nisimilan. Selamat pengantin baru kepada both couples anyway. :)

    ReplyDelete
  5. @Azekzk sampai seru nanti kawen la saye :)

    ReplyDelete
  6. @LydSunshine err..nisimilan tu = negeri 9..hehe.. :D

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.