3 February 2012

A Phone Conversation

This is a phone conversation between me and my good good good old friend.. Eccececeh.. Nak speaking London la pulak..

Jom layan..

Me : Hello..
Him : Hello.. Boleh saya tau sape yang bercakap ni??
Me : (Buat2 tak kenal) Arr.. Kenape ye?
Him : Aritu awak ade call saya ye.
Me : Ha.. Ade.. Tak kenal ke? (Dalam ati macam nak marah jek)
Him : Err.. Siape ye..
Me : Wey.. Aku lah.. Sampai ati delete nombor aku.. (Tibe2 nak sentap)
Him : Ni Jue ke?
Me : (Saje nak bagi konpius) Jue yang mane?
Him : My Jue la.. Arjun Rampal.
Me : (Aaaa.. Melting.. Melting..)

Woohoo.. Die cakap My Jue tu aku da cair giler.. Wey kawan.. Nasib baik la aku ni da tunang. Kalo tak aku paksa ko pinang aku.. Muahahaha..

Arjun Rampal tu aku bagi gelaran kat die sebab mase sekolah dulu muke die macam hero cerita Hindustan tu.. Hewhewhew (gelak macam Hanis Zalikha)

Dulu macam ni la rupe kawan aku tuh.. Tapi skang da berjanggut  bermisai la bagai da ghoman Abishek Bachan da aku nengok.. Kihkihkih.. (Source gambo : Google)


Okbai..
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.