6 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Assalamualaikum wbt.

Arini aku nak pelawa kawan-kawan blog kritik blog aku yang.. err.. tak tau la nak cakap.
Korang tolong cakap kan la yeh. 

Sebab aku rase banyak yang kene tukar.
Tapi tak tau nak mulakan dari mane..

Jadi mintak jasa baik anda anda anda yang lebih pro untuk menolong aku menambahbaikkan blog aku ni.
Tolong yeh.. 

Kalau anda anda anda nak join segmen ni boleh klik je kat banner encik ben tu yeh..
Segment expired on 6th March 2012 2200hrs.

Previous Post
Next Post

post written by:

13 comments:

  1. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Mesti pemilik blog ini suka gelak kan?

    Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  2. Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

    a'ah akhirnya jmpe jugak sape owner "suke gelak" ni.. hihihi -.- selamat berkenalan..

    ini pendapat syieda saje.. hihi
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  3. cantik..

    jom kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  4. oppsss.. awal2 td da kritik kan??? sorry la.. pening CA bila da bnyk sgt BW nih

    ReplyDelete
  5. From the same segmen.

    kritikan: samakan size post/sidebar dengan background ^^

    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  6. ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

    nak kritik jugak??
    kat sini je

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  7. nice blogg..comeyyy..

    jemput singgah..
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  8. singgh dri segmen bro otai..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    samalah kita suka gelak tp kita suka lg senyum je..haha
    jap2 tgh pk nk komen apa..dh ok dah cuma background je kot..haha

    ReplyDelete
  9. nice blog...
    http://cikyuz87.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. singgah ,, dari segmen abg BEN ..
    simple ,, kemas & teratur ...
    jemput singgah ke blog sy ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. dtg dr segmen abg ben,
    blog ni kalo pkai BG body entri dan sidebar mst lg cute ^_^

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. bw sini. blog ni loadingnya agak berat. :(

    ReplyDelete
  13. blog dh ok tapi sikit berat.. kritik blog sy pulak tau.. sy dh follow.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.