6 Mac 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Assalamualaikum wbt.

Arini aku nak pelawa kawan-kawan blog kritik blog aku yang.. err.. tak tau la nak cakap.
Korang tolong cakap kan la yeh. 

Sebab aku rase banyak yang kene tukar.
Tapi tak tau nak mulakan dari mane..

Jadi mintak jasa baik anda anda anda yang lebih pro untuk menolong aku menambahbaikkan blog aku ni.
Tolong yeh.. 

Kalau anda anda anda nak join segmen ni boleh klik je kat banner encik ben tu yeh..
Segment expired on 6th March 2012 2200hrs.

13 ulasan:

  1. As salam...

    singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

    Mesti pemilik blog ini suka gelak kan?

    Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

    jemputlah singgah ke blog saya ...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  2. Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

    a'ah akhirnya jmpe jugak sape owner "suke gelak" ni.. hihihi -.- selamat berkenalan..

    ini pendapat syieda saje.. hihi
    http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  3. cantik..

    jom kritik blog CA

    http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  4. oppsss.. awal2 td da kritik kan??? sorry la.. pening CA bila da bnyk sgt BW nih

    BalasPadam
  5. From the same segmen.

    kritikan: samakan size post/sidebar dengan background ^^

    Jemput singgah kembali
    http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  6. ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

    nak kritik jugak??
    kat sini je

    http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  7. nice blogg..comeyyy..

    jemput singgah..
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  8. singgh dri segmen bro otai..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

    samalah kita suka gelak tp kita suka lg senyum je..haha
    jap2 tgh pk nk komen apa..dh ok dah cuma background je kot..haha

    BalasPadam
  9. nice blog...
    http://cikyuz87.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. singgah ,, dari segmen abg BEN ..
    simple ,, kemas & teratur ...
    jemput singgah ke blog sy ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  11. dtg dr segmen abg ben,
    blog ni kalo pkai BG body entri dan sidebar mst lg cute ^_^

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. bw sini. blog ni loadingnya agak berat. :(

    BalasPadam
  13. blog dh ok tapi sikit berat.. kritik blog sy pulak tau.. sy dh follow.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam