Breaking

6 March 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU


Assalamualaikum wbt.

Arini aku nak pelawa kawan-kawan blog kritik blog aku yang.. err.. tak tau la nak cakap.
Korang tolong cakap kan la yeh. 

Sebab aku rase banyak yang kene tukar.
Tapi tak tau nak mulakan dari mane..

Jadi mintak jasa baik anda anda anda yang lebih pro untuk menolong aku menambahbaikkan blog aku ni.
Tolong yeh.. 

Kalau anda anda anda nak join segmen ni boleh klik je kat banner encik ben tu yeh..
Segment expired on 6th March 2012 2200hrs.

13 comments:

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Mesti pemilik blog ini suka gelak kan?

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Anonymous said...

Hi.. datang dari segmen BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU.. =.=

a'ah akhirnya jmpe jugak sape owner "suke gelak" ni.. hihihi -.- selamat berkenalan..

ini pendapat syieda saje.. hihi
http://lovestory313.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Ayu said...

cantik..

jom kritik blog CA

http://bila2akurajin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Cik Ayu said...

oppsss.. awal2 td da kritik kan??? sorry la.. pening CA bila da bnyk sgt BW nih

Azhafizah[フィザ] said...

From the same segmen.

kritikan: samakan size post/sidebar dengan background ^^

Jemput singgah kembali
http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Shazney Shamsuddin said...

ape2 pun blog nie dah ok dah..comey sejuk mata memndang..

nak kritik jugak??
kat sini je

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

nice blogg..comeyyy..

jemput singgah..
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

dyabunga said...

singgh dri segmen bro otai..
http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

samalah kita suka gelak tp kita suka lg senyum je..haha
jap2 tgh pk nk komen apa..dh ok dah cuma background je kot..haha

cikyuz said...

nice blog...
http://cikyuz87.blogspot.com/

eyka said...

singgah ,, dari segmen abg BEN ..
simple ,, kemas & teratur ...
jemput singgah ke blog sy ....
http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

shida'R said...

dtg dr segmen abg ben,
blog ni kalo pkai BG body entri dan sidebar mst lg cute ^_^

jom kritik blog shida,
http://duniakushida.blogspot.com/

kikilala said...

bw sini. blog ni loadingnya agak berat. :(

hafizaiman95 @ fizs said...

blog dh ok tapi sikit berat.. kritik blog sy pulak tau.. sy dh follow.. http://www.hafizaiman95.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html