3 Mac 2012

BEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…


BEN ASHAARIBEN ASHAARI TANYA AKU , KALAULAH AKU DAPAT ULTRABOOK TU…

Whuiii... Aku da berangan da dapat ultrabook tuh.. Giler smart.. Kalau aku dapat confirm aku tak tinggal da kat umah. Pegi opis pun aku angkut. Pegi dating pun, makan pun, lepak-lepak pun.. Semuanye lah pun.. Hehe.. Sebab ultrabook tu ringan dan nipis.. Dan akan merajinkan aku untuk hapdet entry2 berfaedah dalam blog..

ULTRABOOK takde CD DRIVE … korang rasa perlu tak CD DRIVE tu pada ULTRABOOK ?

Tak kisah pun. Zaman sekarang ni kan ade 1 mende yang di panggil external cd drive. Lagipun bukan selalu beli cd. 

Okeh,  kepada sesiapa yang nak join segmen ni boleh klik kat banner abang Ben tu yeh..
Bye..
Assalamualaikum.

6 ulasan:

  1. hi!

    singgah dari segmen abg ben.
    jom singgah blog sy pulak.

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    terima kasih :)

    BalasPadam
  2. eyqa datang dari segmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-tanya-aku-kalau-aku.html

    BalasPadam
  3. singgah intai² kawan satu segmen. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-tanya-aku-kalaulah-aku.html

    BalasPadam
  4. Wahhh...best la kalau dpt kn. Tiap2 hari nak buka lappy. hehe. Nak sama dgn brader ben la cegini. =)

    Jom singgah2x ^__^

    BalasPadam
  5. Banyaknya widget..hehehehe..ok lah kot sesuai dengan blog wanita..hehehehe..salam kenal pertama kali ke blog ini..

    BalasPadam