Bila Ben Ashaari tanya aku


Assalamualaikum semua..

Okeh, first of all aku tertarik betul dengan segmen encik Ben malam ni.
Tak sabar-sabar aku nak jawap nih..
Opss.. Sebelum jawap kene lah ade soklan kan..
Soklannye : " Apakah perkara yang paling membosankan anda bila dengar ESOK SEKOLAH ? Mengapa ? "
Dan jawapan aku : " Benda yang paling membosankan bile dengar esok sekolah ialah kene bangun awal giler pegi keje then kene kuar umah awal jugak to avoid traffic jammed "

Sekian :)
Wasalam..

Guys out there yang nak join segmen ni bleh klik banner tu yeh..
Tutup pukul 10 malam

9 Comments

Aien Nia said…
aien pergi sekolah xpernah jem sebab duduk kat kampung jew ..
btw dtg dari segmen yg same :) klu sudi singgah yg aien juga
http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html
whitecappuccino said…
setuju sgt2..bila sekolah kena bangun pagi2 sangat..kecuali kalo ada lagi sekolah petang.
Pka Rahim said…
hi pka join segmen yang sama

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

tq :)
faizulosman said…
sabo je lah...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html
muntotunggek said…
huyooo . dok banda . traffic jam . tak pernah rasa sebab duk ostel . hehe

follow sini n terbang dari segmen broben :) jom masuk umah saye :)

http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html
bgn awal itu perlu.. hehe..

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html
muntotunggek said…
hai . singgah lagi sekali nak bgtahuu . saye dah hbes skolaaa ekceli ikkiki
part jemm tu memang bosann betulkannn hehehe
9n0L4 said…
jem krengggg orh tganu kate. hee. thanks ye singgah.

jemput join my 1st segmen,
farizafairuz.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html