18 March 2012

Bila Ben Ashaari tanya aku


Assalamualaikum semua..

Okeh, first of all aku tertarik betul dengan segmen encik Ben malam ni.
Tak sabar-sabar aku nak jawap nih..
Opss.. Sebelum jawap kene lah ade soklan kan..
Soklannye : " Apakah perkara yang paling membosankan anda bila dengar ESOK SEKOLAH ? Mengapa ? "
Dan jawapan aku : " Benda yang paling membosankan bile dengar esok sekolah ialah kene bangun awal giler pegi keje then kene kuar umah awal jugak to avoid traffic jammed "

Sekian :)
Wasalam..

Guys out there yang nak join segmen ni bleh klik banner tu yeh..
Tutup pukul 10 malam

Previous Post
Next Post

post written by:

9 comments:

  1. aien pergi sekolah xpernah jem sebab duduk kat kampung jew ..
    btw dtg dari segmen yg same :) klu sudi singgah yg aien juga
    http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  2. setuju sgt2..bila sekolah kena bangun pagi2 sangat..kecuali kalo ada lagi sekolah petang.

    ReplyDelete
  3. hi pka join segmen yang sama

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  4. sabo je lah...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  5. huyooo . dok banda . traffic jam . tak pernah rasa sebab duk ostel . hehe

    follow sini n terbang dari segmen broben :) jom masuk umah saye :)

    http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  6. bgn awal itu perlu.. hehe..

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  7. hai . singgah lagi sekali nak bgtahuu . saye dah hbes skolaaa ekceli ikkiki

    ReplyDelete
  8. part jemm tu memang bosann betulkannn hehehe

    ReplyDelete
  9. jem krengggg orh tganu kate. hee. thanks ye singgah.

    jemput join my 1st segmen,
    farizafairuz.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.