23 March 2012

Entry Bergambar - Jalan-jalan Di i-City -

Assalamualaikum..
Eh! Eh! Lajunye aku tambah entry baru.
Hehe.. Mood tengah rajin nak update blog ni.

Okeh, aku pegi i-City ni hari yang sama aku pegi Bukit Tinggi.
Wah, berjalan sakan aku ye.. [ entry bukit tinggi kat sini ]
Percutian ini di taja oleh my beloved aunty.. Terima kasey ye makcik.
Next time boleh bawak kami jalan-jalan lagi.

Parking kene bayar RM10.00
Ade game kat dalam ni pun kene bayar jugak.
Kebanyakannye RM10.00
Snow House pulak err RM30.00 kalau tak silap. ( Mementang aku tak bayar, tak ingat pulak harga tiket. Thehehe).

Cantikkan background tu.
Sebelum masuk rumah ais ni aku dengan dak kecik pegi main spacewalk. Tapi xde gambar pun sebab diorang lagi excited nak pegi sini. Huhuhu..
Sape-sape nak datang i-City pastu nak masuk rumah ais ni, sila bawak kasut sendiri sebab dorg dah tak provide kasut!
Grrrrrr!!
Kuda belang warna-warni.. Weeeeeee.....
"Kak Long,  kite dah penat." kate budak kecik,



Okeh.. Habis sudah percutian 1 hari..
Wassalam.. Ok Bye.. 
Jumpa lagi di lain masa (^.^)

Previous Post
Next Post

post written by:

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.