7 March 2012

Setelah aku dikritik...

Assalamualaikum wbt..
Selamat pagi Malaysia :)

Harini aku nak perbetulkan mana yang tak berkenan di hati..
Pasal blog sayang aku ni ha..

Setelah aku dengan beraninya join segmen Encik Ben semalam, baru aku tersedar...
Banyak rupenye yang aku kene belajar lagi.

Terima kasih kepada anda anda anda yang sudi komen blog saya (^.^)v
Semunya aku amik positif.
Untuk kebaikan aku jugak..

Dan inilah hasilnya...



TADAAAA....



Comey tak background aku skang?
Thehehehe.. Pada aku da cukup comey da.
Korang rase ???

Cuma header jek tak comey lagi.
Kurang kreatif la aku ni..

Jadi, untuk mencantikkan lagi header aku ni,
aku nak pegi jenjalan..
Jom blogwalk...........

Babai... :)
Previous Post
Next Post

post written by:

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.