Latest

7 March 2012

Setelah aku dikritik...

Assalamualaikum wbt..
Selamat pagi Malaysia :)

Harini aku nak perbetulkan mana yang tak berkenan di hati..
Pasal blog sayang aku ni ha..

Setelah aku dengan beraninya join segmen Encik Ben semalam, baru aku tersedar...
Banyak rupenye yang aku kene belajar lagi.

Terima kasih kepada anda anda anda yang sudi komen blog saya (^.^)v
Semunya aku amik positif.
Untuk kebaikan aku jugak..

Dan inilah hasilnya...



TADAAAA....



Comey tak background aku skang?
Thehehehe.. Pada aku da cukup comey da.
Korang rase ???

Cuma header jek tak comey lagi.
Kurang kreatif la aku ni..

Jadi, untuk mencantikkan lagi header aku ni,
aku nak pegi jenjalan..
Jom blogwalk...........

Babai... :)