4 April 2012

Nak letak tajuk ape nih?

Assalamualaikum awak-awak-awak :)
Selamat hari Rabu semua..

Harini nak cerita pasal jalan-jalan kat blog ni..
Sukagelak ni, selain suka dekat gelak, suka jugak blog walk.
Bile dah blog walk, suke pulak tinggalkan jejak.
Well, kite kene la bagitau dekat tuan blog tu yang kite dah menjejakkan kaki dekat blog die kan.
Tapi yang tak bestnye bile ade mende yang kat bawah ni kat blog die..


Awak, tak perlu kot word verification ni.
Nanti awak-awak-awak remove la yeh..
Kalau tak reti, sukagelak dengan berbesar hatinye boleh tolong ajarkan.
Nak tak? Nak tak?
Hehe.. 

Okey la.. Sampai sini dulu..
Kalau ade yang nak belajar nanti sukagelak ajarkan ye..

Wassalam :)

Previous Post
Next Post

post written by:

8 comments:

  1. hmm, betul tu.setuju,elok2 seronok nak tgglkan komen, ada plak bnd alah tu..aihhh ^^

    ReplyDelete
  2. benda alah ni selalu merosakkan mood nak tinggal komen kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..da geram sangat terus tinggal jek.

      Delete
  3. tul..kekadang tak bape nak nampak amende hurufnye..akibatnya.. pangkah sahaja hehe

    ReplyDelete
  4. bende ni buat hilang selere nk komen =,="

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ct jue.. kite pun jue jugak :)

      Delete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.