24 April 2012

Senarai Peserta " Jom Join SukaGelak Blogwalking "

Alhamdulillah.. Berakhir sudah segmen pertama yang SukaGelak buat.
Syukur sangat-sangat sebab ade yang sudi men'join'kan diri..
Tenkiu semua.. Lebiu muah.. Hikhik..

Jom tengok senarai yang join segmen ni :



14/ http://elymirsada.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-sukagelak-blogwalking.html
15/  http://aleeyanabilah.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html


16/  http://sayacikamal.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html
17/  http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html
18/  http://iedaimmi2.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-sukagelak-blogwalking.html
19/  http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-sukagelak-blogwalking.html
20/ http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html


21/ http://wanysyaz93.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html
22/ http://yayalarhsecret.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html
23/  http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html
24/  http://anispunyastorymory.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-sukagelak-blogwalking.html
25/ http://melangkahkakikukaku.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html


26/  http://atiey-demok.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-join-sukagelak-blogwalking.html
27/ http://dokistory.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html
28/  http://damiaraisha.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html

Terima kasih lagi sekali dekat semua yang sudi join segmen pertama yang SukaGelak buat ni.
Sape yang dah start jalan-jalan tu tahniah SukaGelak ucapkan.
Mane yang tak jalan-jalan lagi tu, hah!! Tunggu ape lagi?
Jom jalan-jalan..Eh eh!! Nak pegi jalan kat mane tu??
Jom pegi blog walkkk..

( Kalau ade link yang tertinggal tolong bagitau ye. )
Wassalam.

10 ulasan:

  1. Done! Settle semua BW dari Segmen yang sama..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/jom-join-sukagelak-blogwalking.html

    BalasPadam
  2. dah siap jalan2...
    terima kasih cik sukagelak!

    BalasPadam
  3. wahh proud to be in 1st place... salam perkenalan buat semua. mama lynn a bit bussy utk blog walking today. try to singgah to ur blog asap... luv ya

    BalasPadam
  4. Done BW semua blog :) Hihi
    Thanx buat segmen ni :')

    BalasPadam
  5. wah.. bnyak nya link.. leh blogwalking nie.. ;)

    BalasPadam
  6. <----- orang ke 16
    heheh
    terima kasih cik sukagelak

    BalasPadam