21 June 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA

BEN ASHAARI

Join segmen Bro Ben pulak.
Senang je.

Soalan :
Blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ?

Jawapan :
Blog yang comel, kiut, tak lambat loading, dan banyak bagi info-info yang berguna dan berfaedah untuk semua peringkat usia.

Done :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

50 comments:

  1. dtg dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  2. yeahh..thats right..sy join jugak =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  3. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. Hi! Gelak sesama jom di blog ty! dari segmen juga

    ReplyDelete
  6. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  8. yup, blog kena comel baru suka nak baca ^^ salam kenal ye^^

    ReplyDelete
  9. dtg dr segmen sama...selamat bersegmen yer :))

    ReplyDelete
  10. dr segmen yg sama.. http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..YUP SAMA..BLOG YG CEPAT LOADING..

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  14. salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  15. dri segemn yg sama...hehe

    http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. selamat berkawan =) sudilah melawat blog cikai saya..huhu

    ReplyDelete
  17. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  19. dari segmen sama

    http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  20. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  21. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  22. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    Done follow u !

    ReplyDelete
  23. petak pun suke gelak.. dr segmen yg same...
    http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    ReplyDelete
  24. eyqa datang dari segmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  25. kunjungan balas baca pendapat tuan tanah plak..

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  26. da follow.. thanks sbb jenguk


    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    ReplyDelete
  27. Boleh nek fed up kalo blog tu loading memanjang :(

    Datang dari segmen yg sama,peace :p

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  28. wah suka blog yg cute ye.hehe ni msti byk follow blog yg cute-cute kan.hehe anyways sy singgah sini smula

    ReplyDelete
  29. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  30. Singgah membalas kunjungan =D

    ReplyDelete
  31. berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  32. balas kunjungan.
    saya dah lama follow blog ni!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  33. singgah dr segmen sama...

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  34. Hai..SueMUNCET singgah sini..

    http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  35. salam perkenalan...membalas kunjungan =)

    ReplyDelete
  36. singgah dari segmen yg sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  37. Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  38. Selamat petang.. =)

    maaf.. Baru sempat balas kunjungan.. Semalam kepenatan x_x

    http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  39. baby singgah & follow sini dr segmen abg ben tu ;)

    ReplyDelete
  40. salam singgah dari arepnakbebel.com..hehe..dah lame follow blog awk la..hehe..so anyway..x salam kalau nk cakap salam kenal sekali lg kan..hehe

    ReplyDelete
  41. Salam..datang berjalan2 ke sini sebagai kunjungan balas. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda, followe ke 506....thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  43. cantik la background blog ni...unik ^_^

    follow awk!!

    ReplyDelete
  44. eca buat lawatan balas ye syg :)

    ReplyDelete
  45. dari segmen sama..alaa blog kite takde info..tp harap awak suka...huhu

    ReplyDelete
  46. zam buat kunjungan balas kat sini :)) thanks sb sudi dtg ;)

    ReplyDelete
  47. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  48. samalah kita...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.