21 Jun 2012

BEN ASHAARI DAN SAYA

BEN ASHAARI

Join segmen Bro Ben pulak.
Senang je.

Soalan :
Blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ?

Jawapan :
Blog yang comel, kiut, tak lambat loading, dan banyak bagi info-info yang berguna dan berfaedah untuk semua peringkat usia.

Done :)
Wassalam.

50 ulasan:

  1. dtg dr segmen yg sama :)

    BalasPadam
  2. yeahh..thats right..sy join jugak =)

    http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  3. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    BalasPadam
  4. dari segmen yg sama.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  5. Hi! Gelak sesama jom di blog ty! dari segmen juga

    BalasPadam
  6. hai2 awk...
    kita dari segmen yg sama..
    kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
    haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
    sorry susahkan awk.

    http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  8. yup, blog kena comel baru suka nak baca ^^ salam kenal ye^^

    BalasPadam
  9. dtg dr segmen sama...selamat bersegmen yer :))

    BalasPadam
  10. dr segmen yg sama.. http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  11. SALAM ZIARAH,DTG DRI SEGMEN YG SAMA..YUP SAMA..BLOG YG CEPAT LOADING..

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  12. As Salam..singgah dan dari segmen yang sama,done follow u, sudi-sudilah melawat

    BalasPadam
  13. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    BalasPadam
  14. salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    BalasPadam
  15. dri segemn yg sama...hehe

    http://fanomena.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  16. selamat berkawan =) sudilah melawat blog cikai saya..huhu

    BalasPadam
  17. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  18. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  19. dari segmen sama

    http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  20. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  21. Hola!! Dari segmen sama done follow u..

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  22. Salam dan slmt bersegmen :)
    dtg baca blog kesukaan kamo :)

    http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    Done follow u !

    BalasPadam
  23. petak pun suke gelak.. dr segmen yg same...
    http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    BalasPadam
  24. eyqa datang dari segmen yg sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  25. kunjungan balas baca pendapat tuan tanah plak..

    http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  26. da follow.. thanks sbb jenguk


    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html?showComment=1340305123986#c3175409108732620160

    BalasPadam
  27. Boleh nek fed up kalo blog tu loading memanjang :(

    Datang dari segmen yg sama,peace :p

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  28. wah suka blog yg cute ye.hehe ni msti byk follow blog yg cute-cute kan.hehe anyways sy singgah sini smula

    BalasPadam
  29. Blogwalking ke sini..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  30. Singgah membalas kunjungan =D

    BalasPadam
  31. berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  32. balas kunjungan.
    saya dah lama follow blog ni!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  33. singgah dr segmen sama...

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  34. Hai..SueMUNCET singgah sini..

    http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  35. salam perkenalan...membalas kunjungan =)

    BalasPadam
  36. singgah dari segmen yg sama :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  37. Salam..cp datang berkunjung.. :) http://littlequeenstory.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  38. Selamat petang.. =)

    maaf.. Baru sempat balas kunjungan.. Semalam kepenatan x_x

    http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  39. baby singgah & follow sini dr segmen abg ben tu ;)

    BalasPadam
  40. salam singgah dari arepnakbebel.com..hehe..dah lame follow blog awk la..hehe..so anyway..x salam kalau nk cakap salam kenal sekali lg kan..hehe

    BalasPadam
  41. Salam..datang berjalan2 ke sini sebagai kunjungan balas. Salam perkenalan.

    BalasPadam
  42. Assalamualaikum...camat mlm..kunjungan berbalas dri segmen yg sma..done follow anda, followe ke 506....thanks cuz sudi singgah ke blog cik honney yg xseberapa 2..


    http://wadahberbicara.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    BalasPadam
  43. cantik la background blog ni...unik ^_^

    follow awk!!

    BalasPadam
  44. dari segmen sama..alaa blog kite takde info..tp harap awak suka...huhu

    BalasPadam
  45. zam buat kunjungan balas kat sini :)) thanks sb sudi dtg ;)

    BalasPadam
  46. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    BalasPadam
  47. samalah kita...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

    BalasPadam