3 July 2012

Segmen : Bloglist Julai Blog SukaGelak

Assalamualaikum dan selamat hari Selasa si cantik manis dan si segak bergaya semua.

Tak sedar pun sekarang dah masuk bulan 7.
Cepat betul masa berlalu.
Rasenye macam baru je buat bloglist bulan 6.

Memandangkan sekarang dah bulan 7, SukaGelak nak cari blog list baru buat penyeri blog SukaGelak.
Harap-harap ade yang sudi join ye.


Syarat penyertaan :
1/ Buat entry dan letak tajuk 'SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 : BLOG SUKAGELAK'
2/ Letak banner kiyut miyut comel lote kat atas ni dekat entry korang tu.
3/ Follow blog SukaGelak dengan seikhlas hati.
4/ Dah siap, tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen kat bawah ni ye.
5/ Segmen ni akan berakhir pada jam 10.00am, 04/07/2012.
6/ Diakhir segmen nanti Sukagelak akan keluarkan list supaya kita semua boleh ber'blogwalking'.

Tu jek. Senang kan.
Jom join ramai-ramai.
SukaGelak dah tak sabar nak terjah blog korang ni.

Ok babai..
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

4 comments:

  1. Join :)

    http://abuhanif186.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-2012-blog.html

    ReplyDelete
  2. join :)

    http://mujuzacollection.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-2012-blog.html

    ReplyDelete
  3. Hi^^ saye pon join :D
    http://rinyluvmania.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-2012-blog.html

    ReplyDelete
  4. join :)

    http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-2012-blog.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.