Segmen : Bloglist Julai Blog SukaGelak

Assalamualaikum dan selamat hari Selasa si cantik manis dan si segak bergaya semua.

Tak sedar pun sekarang dah masuk bulan 7.
Cepat betul masa berlalu.
Rasenye macam baru je buat bloglist bulan 6.

Memandangkan sekarang dah bulan 7, SukaGelak nak cari blog list baru buat penyeri blog SukaGelak.
Harap-harap ade yang sudi join ye.


Syarat penyertaan :
1/ Buat entry dan letak tajuk 'SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 : BLOG SUKAGELAK'
2/ Letak banner kiyut miyut comel lote kat atas ni dekat entry korang tu.
3/ Follow blog SukaGelak dengan seikhlas hati.
4/ Dah siap, tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen kat bawah ni ye.
5/ Segmen ni akan berakhir pada jam 10.00am, 04/07/2012.
6/ Diakhir segmen nanti Sukagelak akan keluarkan list supaya kita semua boleh ber'blogwalking'.

Tu jek. Senang kan.
Jom join ramai-ramai.
SukaGelak dah tak sabar nak terjah blog korang ni.

Ok babai..
Wassalam.

4 Comments

to' wan said…
Join :)

http://abuhanif186.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-2012-blog.html
join :)

http://mujuzacollection.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-2012-blog.html
riny irene said…
Hi^^ saye pon join :D
http://rinyluvmania.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-2012-blog.html
Anonymous said…
join :)

http://kekasihsaga.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-julai-2012-blog.html