Kasih Juju: August 2012

August 28, 2012

Lirik lagu : Muara Hati - Hafiz ft. Siti Nurhaliza (Ost Adam & Hawa)




Lirik Lagu: Muara Hati - Hafiz ft. Siti Nurhaliza 

Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersenandung
Takkan terpisah hati
juliajamaludin.blogspot.com
Korus:
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Hoo uuu..

Aku ada kerna engkau ada
Tercipta hatiku hanyalah untukmu
Jalanku berujung padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang Korus]

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta..


-------------------------------------------------------------------------------------------
Assalamualaikum..
Harini SukaGelak nak kongsi lirik lagu best giler ni.
First time dengar semalam dekat Radio Era, terus jatuh chenta dengan lagu ni.
(Mood : Jiwang)
Enjoyyyyy :)
Wassalam

SEGMEN ERAZ FADLI : PENCARIAN BLOGLIST


Sape-sape nak join boleh klik banner tu yeh..
Expired : Malam ni pukul 10.00

Wassalam.

August 18, 2012

Senarai Bloglist Ramadhan : Ben Ashaari

Assalamualaikum.

Entri harini SukaGelak nak publish semua link yang sudi jemput dan terima tawaran SukaGelak untuk tukar-tukar link..
Mana yang tak sempat nak join segmen Bro Ben ni bleh la blogwalk kat sini ye.

Lastly, selamat menunaikan ibadah puasa kepada semua rakan-rakan blog SukaGelak.
Semoga kalian mendapat rahmat dan keberkatan amalan di bulan yang mulia ini :)

[ Entri ni melekat kat atas ni sampai last puasa,
Entri baru, sila scroll down :) ]

Wassalam.

August 14, 2012

Cadangan Waktu Perjalanan Sempena Cuti Hari Raya Aidilfitri 2012

Assalamualaikum semua.

Harini SukaGelak nak kongsi jadual perjalanan bagi pengguna lebuhraya utara-selatan.


Weee.. Tak sabar nak balik kampung ni.
Kepada rakan-rakan blog, berhati-hati masa memandu ok.
Don't drink and drive. Hehehe..

Wassalam..

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign