Wordless Wednesday #7 - Rombongan Menikah - Kasih Juju

10 Oktober 2012

Wordless Wednesday #7 - Rombongan Menikah


Ini gambar mase menghantar adik Encik Tunang menikah.

Err, nampak tak muka tak ikhlas tu..
Tak nampak kan..
50/50 jek nak pegi. 
Maklumlah, patutnye kitorang menikah dulu.
Tapi.........

Tak yah cite la ek..
Simpan jek dalam hati :)
Peace (^.^)v

Wassalam.

17 ulasan:

  1. hey . bw sini. nice entry . meh la singgah blog meera :)

    http://ameera2793.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. sabar k .. takpe .. lmbt ke cpt asalkn bahgia ^^

    BalasPadam
  3. sabo2 kak masa x sampai lagi tu yg adik nikah dulu... hehehe

    BalasPadam
  4. Aish, buat kita pulak yg rasa nak menikah hahaha :D

    BalasPadam
  5. Wilma doakan yang terbaik untuk SukaGelak...
    Tak pa...Kalau dia adalah jodoh SukaGelak...
    Pasti SukaGelak akan bersama dan bahagia bersamanya jugak ^_^
    Support SukaGelak...

    BalasPadam
  6. ehehe..xpe nati ur turn plak..^_^

    BalasPadam
  7. yeke tak ikhlas ,,nampak macam ok jer..hehe..

    BalasPadam
  8. Sabar yer... Hanya Tuhan sahaja yang tentukan masanya bila..Insya' Allah coming soon...

    BalasPadam

  9. jgn rsau k cik sukagelak..tabahkan hati..
    **background blog kita sama laa.hikhik.taste same ^_^..

    BalasPadam
  10. Hi there, Sukagelak! Am here from the blogwalking segment!

    Just to let you know that I like your background, and I have already followed your blog.

    Hope to see you around in my blog, Ripples, too. Thanks!


    Wilson Khor W.H. @ Seymour Nightweaver
    Blog: rippling-ripples.blogspot.com

    BalasPadam
  11. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam