Wordless Wednesday #7 - Rombongan Menikah


Ini gambar mase menghantar adik Encik Tunang menikah.

Err, nampak tak muka tak ikhlas tu..
Tak nampak kan..
50/50 jek nak pegi. 
Maklumlah, patutnye kitorang menikah dulu.
Tapi.........

Tak yah cite la ek..
Simpan jek dalam hati :)
Peace (^.^)v

Wassalam.

17 Comments

NURUL AMEERA said…
hey . bw sini. nice entry . meh la singgah blog meera :)

http://ameera2793.blogspot.com/
Yana Aina said…
sabar k .. takpe .. lmbt ke cpt asalkn bahgia ^^
Diyana said…
sabo2 kak masa x sampai lagi tu yg adik nikah dulu... hehehe
Aish, buat kita pulak yg rasa nak menikah hahaha :D
Dunia Wilma said…
Wilma doakan yang terbaik untuk SukaGelak...
Tak pa...Kalau dia adalah jodoh SukaGelak...
Pasti SukaGelak akan bersama dan bahagia bersamanya jugak ^_^
Support SukaGelak...
elyna mirsada said…
ehehe..xpe nati ur turn plak..^_^
sukagelak said…
tengah bersabar la ni :)
sukagelak said…
tak pe la kan..think positive :)
sukagelak said…
Insyallah...thanx wilma :)
sukagelak said…
menanti dengan sabar ni :)
luqman zakaria said…
yeke tak ikhlas ,,nampak macam ok jer..hehe..
Aku-Enot said…
Sabar yer... Hanya Tuhan sahaja yang tentukan masanya bila..Insya' Allah coming soon...
ifnirsweet said…

jgn rsau k cik sukagelak..tabahkan hati..
**background blog kita sama laa.hikhik.taste same ^_^..
Hi there, Sukagelak! Am here from the blogwalking segment!

Just to let you know that I like your background, and I have already followed your blog.

Hope to see you around in my blog, Ripples, too. Thanks!


Wilson Khor W.H. @ Seymour Nightweaver
Blog: rippling-ripples.blogspot.com
Aimi Syahirah said…
Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html