13 December 2012

Happy Marriage My Precious..

Assalamualaikum dan Selamat Hari Khamis semua..

Bulan kahwin dah tiba.
Ramai jugak kawan2 SukaGelak yang kawin dan akan berkawin bulan ni.
SukaGelak je yang tak kawin2 lagi.
Hehe.. Ontheway dah. Tengah tunggu bapa encik tunang set taim nak datang jumpa bapa SukaGelak.
Huh.. Berdebar2 pulak rasenye.

Ni gambar bestfren SukaGelak mase form5.
Nasib baik la die sanding hari Ahad. Kalau die sanding hari Sabtu memang meraung la sebab tak dapat pegi.
Sebabnye boleh bace kat entri ni.
Badan penat pun ku terjah jua :)
Dekat Mambau jek.
Selamat Pengantin Baru Nurul Hanim Sulaiman aka Bintiq.
Semoga kekal bahagia sampai bila2...Lebiu much2 :)

Kat bawah ni pulak kawan2 1 tempat kerja.
Sorang sanding kat Kedah, sorang lagi sanding kat JB.
Hoho.. Memang tak dapat la nak pegi 2,2 sebab baru balik kursus kat Pangkor.
Boleh bace stori Pangkor kat SINI.

Yang ni kawan kat ofis. Kak Pizah namenye. Hmmm..berseri2 muka pengantin. :)
Sanding dekat Alor Star, Kedah.

ni kawan kat simpang renggam. kawan 1 tempat kerja.
Sanding kat JB.
Encik Lokman namenye. Selamat Pengantin Baru.
Semoga berbahagia disisi isteri tercinta :)

Tengok kawan2 kawen rase tak sabar pulak nak kawen.
Wah..gatal sungguh.
Serius nih, kalau ikut plan majlis dah dekat.
Tapi tak pegi kursus kawen lagi, test HIV, barang2 hantaran, book mak andam.
Warghhh.... Sempat ke tak ni??
Tema warna kawen pun xde lagi..Huhuhu..Any suggestion?
Help.....!

Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

4 comments:

  1. blue tiffany.. cantik! hehe.... tahniah tuk mereka semua.. bila la kite pulak ya~~

    ReplyDelete
  2. smoga bahagia slalu..amin ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk kawan-kawan Cik Julia ^_^

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.