Kasih Juju: February 2012

February 16, 2012

Jom Join GENG BUDAK PURPLE (BLOGGER)

February 4, 2012

Mega Giveaway by Ina , Aisyah and Bella


Syarat dan penyertaan sila [klik sini]
Start : 03/02/2012
End : 04/03/2012

February 3, 2012

A Phone Conversation

This is a phone conversation between me and my good good good old friend.. Eccececeh.. Nak speaking London la pulak..

Jom layan..

Me : Hello..
Him : Hello.. Boleh saya tau sape yang bercakap ni??
Me : (Buat2 tak kenal) Arr.. Kenape ye?
Him : Aritu awak ade call saya ye.
Me : Ha.. Ade.. Tak kenal ke? (Dalam ati macam nak marah jek)
Him : Err.. Siape ye..
Me : Wey.. Aku lah.. Sampai ati delete nombor aku.. (Tibe2 nak sentap)
Him : Ni Jue ke?
Me : (Saje nak bagi konpius) Jue yang mane?
Him : My Jue la.. Arjun Rampal.
Me : (Aaaa.. Melting.. Melting..)

Woohoo.. Die cakap My Jue tu aku da cair giler.. Wey kawan.. Nasib baik la aku ni da tunang. Kalo tak aku paksa ko pinang aku.. Muahahaha..

Arjun Rampal tu aku bagi gelaran kat die sebab mase sekolah dulu muke die macam hero cerita Hindustan tu.. Hewhewhew (gelak macam Hanis Zalikha)

Dulu macam ni la rupe kawan aku tuh.. Tapi skang da berjanggut  bermisai la bagai da ghoman Abishek Bachan da aku nengok.. Kihkihkih.. (Source gambo : Google)


Okbai..

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign