Lirik Lagu Kau Anggap Apa - Ungu - Kasih Juju

16 Februari 2013

Lirik Lagu Kau Anggap Apa - Ungu

Dikala malam yang hening lagi sejuk dan menyejukkan ni, terasa nak share lirik lagu yang SukaGelak dok dengar satu hari ni. 
Belum rasa jemu lagi nak tukar lagu lain.. Mesti korang pun sama kan kalau dah suka sangat dekat lagu tu.
Jom layan lirik ni.

Ungu - Kau Anggap Apa


Sulit tuk ku mengerti jalan fikiranmu
Setengah hatiku terluka, senangkah hatimu
Ku akan pergi kau tak menginginkan ku
Kau lukai kebangganku, perasaanku
Dengan sedar menyakitiku 

Ku takkan pergi bila kau anggap aku ada
Hanya mencintamu pun aku bisa
Takkan ku sesali, hidup tanpa mu aku bisa
Akan hanya cinta yang ku bawa pulang

Sulitnya tuk mungkiri hati yang terbagi
Sepenuh hatiku memuja mu, engkau anggap apa
Ku akan pergi, Kau tak menginginkan ku
Ku tak ada di hatimu lagi, khianati ku
Dengan sedar menyakitiku

Ku takkan pergi bila kau anggap aku ada
Hanya mencintamu pun aku bisa
Takkan ku sesali, hidup tanpamu pun aku bisa
Akan hanya cinta yang ku bawa pulang

Ku tak ada di hatimu lagi, khianatiku

Ku takkan pergi bila kau anggap aku ada
Hanya mencintamu pun aku bisa
Takkan ku sesali, hidup tanpamu pun aku bisa
Akan hanya cinta yang ku bawa pulang

Ku takkan pergi bila kau anggap aku ada
Hanya mencintamu pun aku bisa
Takkan ku sesali, hidup tanpamu pun aku bisa
Akan hanya cinta yang ku bawa pulang



Jom layan lagu ni sama-sama okkay :)

Wassalam.

1 ulasan:

  1. Lama dah x layan lagu ungu.. :)

    Jemput join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan TERAWAL akan dapat Sticker Fridge Magnet @ Button Badge dari Cenderahati Akamika Gift .. Cepat!! Cepat!! Hehe ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    BalasPadam