18 April 2013

Notis Pemberitahuan


Terima kasih diucapkan kepada pengurusan Sunway Putra Mall sebab menjauhkan segala makanan yang tak sihat dalam hidup ini.
Haha.. Tak de maknenye. Karang ade yang wat delivery macam-macam pulak kan.

Neway, Sunway Putra Mall ni atau dulunya dikenali sebagai The Mall nak renovate shopping mall kat situ.  Tapi office tower masih beroperasi seperti biasa. 
Nak bagi setaraf dengan persekitaran kot.
So lepas ni jimat la duit SukaGelak.
Tak de la asik nak melabur kat Watson, Cold Storage, McD sume-sume tu.
Yeay.. Boleh menabung :D

Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

5 comments:

  1. hehe..selamat menabung..jgn nnti lepas siap ..duit menabung dihabeskan kat situ pulak..hehehe

    ReplyDelete
  2. dah lama sgt x ke sana...xtau pun nama dh tukar jd Sunway Putra Mall..sedih gile..huhu :)

    ReplyDelete
  3. dah lama sgt x ke sana...xtau pun nama dh tukar jd Sunway Putra Mall..sedih gile..huhu :)

    ReplyDelete
  4. eloklah tu kak..ai dulu setiap kali buat bengkel area situ. nak gi the mall tu x berapa nak bernafsu.hahaha

    ReplyDelete
  5. @Diyana upgrade bagi moden cket..baru lah semangat nak melabur kat setiap kedai.hehehehe...

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.