11 April 2013

Semak Daftar Pemilih, Lokasi Mengundi PRU 13 Dan Cara Mengundi.


Pada sesiapa yang dah daftar sebelum 31/12/2012, boleh buat semakan dekat link ni :

Dan pada yang baru daftar tahun 2013, mungkin anda tak dapat nak menjalankan tanggungjawab mengundi tahun ni. SPR tak sempat nak semak.
Korang mengundi PRU 14 nanti lah ye.
Ini pengalaman ke-2 SukaGelak. Dah pernah mengudi tahun 2008.

Untuk membantu mereka yang baru pertama kali mengundi, jom tengok cara mengundi pulak.






Selamat mengundi :)

Wassalam


Previous Post
Next Post

post written by:

4 comments:

  1. dah check dah hari tu..ni pengalaman pertama saya :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, bagus2 ada info pasal nie sebab skang nie kan masing-masing asyik sibuk je memanjang tak sempat nak tengok berita kat tv atau radio, asyik download mp3 kat market place je ahak.

    ReplyDelete
  3. dah semak penang tempat mengundi..hehe

    ReplyDelete
  4. Article Source: more information օn how to regrow your hair ϲheck out Total Hair Regrowth
    Review. PurcҺase shampoo or otheг haіr care products that are meant specifically
    for peoplе with thinning haiг. Rеmember, the foaming actіon of
    reǥular shampooѕ and detergents is for looҟs only.

    mу wеblog ... igrow hair laser review

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.