17 June 2013

Running Man l TV2

Wahhh.... Lamenye SukaGelak tak hapdet blog ni.
Terlampau sibuk.
Harini baru naik kerja. Baru dapat hapdet.
Dan story yang SukaGelak nak kongsi harini pasal Running Man.

Tahukah kalian bahawasanya TV2 ada menyiarkan cerita tersebut?
Yeaaaaa.... Adaaaaa... Yeayyy...

Akhirnya RTM keluarkan jugak cite ni kat saluran yang tak berbayar.
Pada sesiapa yang baru nak berjinak-jinak melayan Running Man ni bolehlah tune in to tv2 every Saturday 4pm onwards. 
Minggu ni dah masuk episod 3 kalau tak silap.
Silalah layan. Boleh hilang stress tahu?
Credit picture : Facebook tv2

Previous Post
Next Post

post written by:

1 comment:

  1. ramai kata best RM ni tapi saya belum lagi berpeluang nak tengok

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.