11 July 2013

Berubah!!

Menarikkan.. Kita memang susah nak ubah perangai yang memang dah semulajadi sebati dalam diri.
Sebab tu dalam pandangan mata SukaGelak, sesiapa pun yang terkeluar dari 'comfort zone' masing-masing, mesti akan melenting, marah, dendam and so on. 
SukaGelak pun mengalami situasi yang sama. Contohnya, dalam pejabat SukaGelak tak pakai kasut. Then, cuba bayangkan kalau ade orang luar nampak. Mesti die cakap " Ish.. pejabat ke rumah ni? "
Itu akan menyebabkan orang luar tu fikir kita yang dalam ofis ni kerja tak professional dan seterusnya akan menjatuhkan imej sesebuah organisasi tersebut.
First impression is really important. 

Aish.. Dah boleh jadi penceramah bebas ni. Hehe..
Sekadar berkongsi pendapat.

Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.