6 August 2013

This Is Why I Love Domino's Pizza

Hai semuaaa.. Wah, mood ceria je harini kan. Tinggal lagi dua hari je nak habiskan puasa. Semangat raya dah datang ni. Mesti ade yang dah sampai kampung kan. Seronoknye engkorang. SukaGelak masih bekerja harini. Last day. Weeeeeeee.....

Dah hujung-hujung puasa ni kan, SukaGelak tak rajin betul nak masak. ( Cakap jela malas.. Buahahaha ). Dah tak de mood nak sepahkan dapur. Jadi SukaGelak dengan rajinnya malayari laman web http://www.dominos.com.my/. Hohoho.. Part yang ni rajin pula ye. Sambil tengok gambar pizza, sambil telan air liur. Jam baru pukul 5.30 petang. Huh, menyeksa jiwa raga betul.

Pada yang dah pernah order online, mesti kenal dengan gambar ni.
Klik gambar untuk lebih jelas.
Canggih tak Domino's pizza? Siap ade gps tracker. Engkorang ingat kat henpon dengan kereta je ke ade gps.. Domino's pun ade tahu. Boleh tau dorang tengah buat apa dengan order kita. Takde lah tertanya-tanya. Dalam masa setengah jam je dah sampai. Cepat kan. Yang lagi best, free delivery. Tak payah bayar, ade jaminan penghantaran 30 minit. Ade lagi.
Klik gambar untuk lebih jelas.
Dapat free roti weh. Yeayyyy..Ade lagi ade lagi.
Klik gambar untuk lebih jelas.
Yang ni free sebab jawab soalan survey dia. 1 soalan je pun.

Ha.. Seronokkan. Murah hati betul Domino's ni. 
Untuk yang nak mencuci mate tu, boleh klik sini --> http://www.dominos.com.my/

Wassalam.



Previous Post
Next Post

post written by:

4 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.