13 September 2013

Lagu Kenangan Kita.

SukaGelak percaya, pasti ramai pembaca blog ni yang ade lagu kenangan masing-masingkan. Tipu lah tu kalau tak de. Bukan lagu kenangan kat boyfriend / girlfriend je tau. Boleh jadi macam-macam kenangan.

Contohnya, kalau SukaGelak dengar lagu kumpulan Gorillaz (Gorilla?? Oit, Gorillaz ok Gorillaz), akan mengingatkan zaman SukaGelak duduk kat hostel tahun 2001. Yup, zaman SPM SukaGelak. (Eh, eh, ade yang kira umur SukaGelak ke? Hehe.. Tak kisah pun.)

Hey, not this gorila....
But this Gorillaz.. It's GORILLAZ.
Lagu yang glamer taim tu lagu Clint Eastwood. Dengan video die yang muke statik je xde perasaan tu. Hahaha.. Ntah ape-ape lagu la yang SukaGelak minat. 
Tapi seriously, memang teringat zaman nakal-nakal dekat hostel dulu. Korang pun mesti sama macam SukaGelak jugakkan. Cuma lagu tu lain-lain la kan.

Orait. Sekian saja untuk hari ni.. See u next entry.
Till then, Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

  1. lagu kenangan tu memang banyak... he he he...

    ReplyDelete
  2. kak lea pun sama,suka jugak.suka layan video clip diorang :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.