Latest

3 October 2013

Keropok Lekor Terengganu

Klik gambar untuk lebih jelas.
First time tengok keropok lekor packaging macam ni. Bagi yang tinggal kat Terengganu mungkin dah biasa nampak kot. Kawan SukaGelak yang baru balik dari Terengganu bagi ole-ole ni.
Tak sabar nak ngap. Huh.. Macam gelojoh pula bunyi nya. Nampak macam sedap.

Mengikut cerita kawan SukaGelak tu, nak beli keropok ni kene beratur dulu amik nombor.
Woahh.. Mesti sedap neh. Tak sabar tak sabar tak sabarrrrrr nak makan..
Tak sabar nak balik. Huh banyaknya tak sabar. Tapi kene sabar juga. Hehehe.

Wassalam.

6 comments:

Farah Waheda Wahid said...

keropok lekor ni memang sedap sangatttt....

julia jamaludin said...

@Farah Waheda Wahid ni yang wat lagi tak sabar ni :)

Busyra Bt Takiyudin said...

sedapnya. sy suka kopok lekor. huhu

Yumida Huda said...

aaaa sedapnye!
yumida pun ske gak yg dri tganu tu..ori rasa dia..pure ikan keropok lekor tu

julia jamaludin said...

@Busyra Bt Takiyudin sedap sangat :)

julia jamaludin said...

@Yumida Huda terlalu sedap :)