3 October 2013

Keropok Lekor Terengganu

Klik gambar untuk lebih jelas.
First time tengok keropok lekor packaging macam ni. Bagi yang tinggal kat Terengganu mungkin dah biasa nampak kot. Kawan SukaGelak yang baru balik dari Terengganu bagi ole-ole ni.
Tak sabar nak ngap. Huh.. Macam gelojoh pula bunyi nya. Nampak macam sedap.

Mengikut cerita kawan SukaGelak tu, nak beli keropok ni kene beratur dulu amik nombor.
Woahh.. Mesti sedap neh. Tak sabar tak sabar tak sabarrrrrr nak makan..
Tak sabar nak balik. Huh banyaknya tak sabar. Tapi kene sabar juga. Hehehe.

Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

6 comments:

  1. keropok lekor ni memang sedap sangatttt....

    ReplyDelete
  2. sedapnya. sy suka kopok lekor. huhu

    ReplyDelete
  3. aaaa sedapnye!
    yumida pun ske gak yg dri tganu tu..ori rasa dia..pure ikan keropok lekor tu

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.