4 October 2013

Main gam dengan gunting.

Ni la kerja SukaGelak harini. Instead of kerja hakiki yang memang berduyun-duyun masuk. Tak menang tangan nak melayan mana satu.
Buat carta organisasi. Dah rasa macam zaman sekolah pulak. Main gunting dengan gam. Tapi rase macam skill kreatif tu dah kurang. Hoho.. Layan je lah.
Akhirnya siap juga carta ni. Carta je tau. Ade satu slot lagi yang tengah tunggu SukaGelak 'jahanam'kan. Postpone minggu depan pulak. Harap-harap sempat siap sebelum Hari Rabu.

Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

  1. dulu suka buat benda ni zmn sekolah..kene kesabaran tngi..bila lagi nak cantik n perfect.klu xde mood tu mmg xnak buat.nt ke laut..haha

    ReplyDelete
  2. @piqa da bajitos tu la pasal..dah lama x buat, rase macam da xkreatif pula.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.