Main gam dengan gunting. - Kasih Juju

4 Oktober 2013

Main gam dengan gunting.

Ni la kerja SukaGelak harini. Instead of kerja hakiki yang memang berduyun-duyun masuk. Tak menang tangan nak melayan mana satu.
Buat carta organisasi. Dah rasa macam zaman sekolah pulak. Main gunting dengan gam. Tapi rase macam skill kreatif tu dah kurang. Hoho.. Layan je lah.
Akhirnya siap juga carta ni. Carta je tau. Ade satu slot lagi yang tengah tunggu SukaGelak 'jahanam'kan. Postpone minggu depan pulak. Harap-harap sempat siap sebelum Hari Rabu.

Wassalam.

2 ulasan:

  1. dulu suka buat benda ni zmn sekolah..kene kesabaran tngi..bila lagi nak cantik n perfect.klu xde mood tu mmg xnak buat.nt ke laut..haha

    BalasPadam
  2. @piqa da bajitos tu la pasal..dah lama x buat, rase macam da xkreatif pula.

    BalasPadam