18 October 2013

Mari Meng'McDelivery'

(Tajuk ntak ape-ape ntah)
Macam yang semua dah tau, The Mall ataupun nama barunya Sunway Putra Mall sedang dalam proses pengubahsuaian. ( Rujuk ENTRI INI ) Jadinya kami yang masih tinggal di office tower ni tersangat lah susah nak mencari makanan. Kalau dulu siap boleh pilih lagi nak makan fast food ke goreng-goreng ke campur-campur ke. Tapi sekarang rasa macam nak nangis tengok lauk. Tak banyak pilihan. Makan je la apa yang ade.

Kalau yang delivery ni macam-macam dah kami cuba. Domino's la, KFC la, Canadian Pizza la. Mengarut-ngarut je kan. Sambil pilih-pilih menu sambil telan air liur. Nak nak pulak taim tu perut memang tengah lapar. Sabar jelah. Dan nasib baik lah kedudukan The Mall ni memang ade penghantaran semua-semua tu. Kalau tak terpaksalah menghadap makanan yang tak de pilihan ni.

Mekdi ni mesti korang dah biasa pegi kan. Cuma kalau nak delivery ni je yang payah sikit sebab tak banyak tempat diorang nak masuk. Tak tau lah kenapa diorang tak mahu masuk. Agaknya security guard dok 'pau' kentang goreng kot. Muahahaha.

Canadian Pizza ni sedap tau. Roti die lembut jek. Kawan dekat ofis ni ha yang sibuk suruh beli. Asyik tengok cerita Aku Bukan Tomboi je. Tu yang teringin agaknya. Tak sempat nak snap gambar. Memasing gelojoh makan. Ntah baca bismillah ke tak taim tu. Hehehe. Cuma yang tak bestnye banyak sangat bawang besar. Kalau ade yang nak try tu silalah cuba. Tapi penghantaran pun terhad la sebab tak banyak lagi dekat Malaysia ni. 

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

3 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.