23 October 2013

Novel Twillight Saga Pulak.

Seminggu dua ni asyik cerita pasal novel je kan. Macam kemaruk pulak baca novel kebelakangan ni. Sementara mood membaca tengah ada ni. Baik baca semua sampai muntah! Kalau tak asik nak meng'kendi keras' (candy crush) je.

Cube tengok gambar tu. Tak mengagak kan pinjam 1 series terus.
Ntah bile dapat habiskan semua novel tu. Nak beli buat koleksi rasa macam membazirlah pulak. Kebetulan pulak kakak library dekat ofis ni baru balik dari perpustakaan negara, terus terjah. 
Kali ni die banyak amik novel untuk letak dekat library ofis. Waaa... Tak payah dah susah-susah nak beli novel. Lebiu la kakak <3



Susunan novel Twillight Saga :
1/ Senjakala - Twillight
2/ Cinta Baru - New Moon
3/ Gerhana - Eclipse
4/ Fajar - Breaking Down

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

12 comments:

  1. Twillight..trus teringat edward..hehe

    ReplyDelete
  2. Zaraa blom perna bace novel karya orang luar.. next tym nak cuba laa.. hehe. Slalu bace karya local jerr

    ReplyDelete
  3. @adrianna syaz baca sambil feeling2 bella swan.hehe :)

    ReplyDelete
  4. @Zara Nurhaidah sukagelak baca twilight dgn harry potter je :)

    ReplyDelete
  5. bagusnya... rajin membaca :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum....best2 ni...:)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.