Novel Twillight Saga Pulak. - Kasih Juju

23 Oktober 2013

Novel Twillight Saga Pulak.

Seminggu dua ni asyik cerita pasal novel je kan. Macam kemaruk pulak baca novel kebelakangan ni. Sementara mood membaca tengah ada ni. Baik baca semua sampai muntah! Kalau tak asik nak meng'kendi keras' (candy crush) je.

Cube tengok gambar tu. Tak mengagak kan pinjam 1 series terus.
Ntah bile dapat habiskan semua novel tu. Nak beli buat koleksi rasa macam membazirlah pulak. Kebetulan pulak kakak library dekat ofis ni baru balik dari perpustakaan negara, terus terjah. 
Kali ni die banyak amik novel untuk letak dekat library ofis. Waaa... Tak payah dah susah-susah nak beli novel. Lebiu la kakak <3



Susunan novel Twillight Saga :
1/ Senjakala - Twillight
2/ Cinta Baru - New Moon
3/ Gerhana - Eclipse
4/ Fajar - Breaking Down

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

12 ulasan: