Breaking

22 October 2013

Review Follower ke-900 - Cik Nor Blog's

Firstly, SukaGelak nak ucap TAHNIAH kat Cik Nor sebab sudi jadi follower blog SukaGelak yang ke - 900. Disebabkan nombor tu genap 900, SukaGelak dengan rajinnya nak me'review' blog Cik Nor.



SukaGelak jeles dengan blog ni sebab ade banyak teknik blog yang Cik Nor dah guna. Jeles jeles. Nak apply kat blog sendiri tapi manjang je tak nyempat. Kalau nak tau teknik blog apa yang Cik Nor guna, korang klik kat gambar atau link kat bawah ni. Okeh, boleh jadikan blog ni sumber inspirasi.

Korang pun jom terjah dan jadi follower blog Cik Nor. Boleh tambah kenalan, kongsi pendapat, join segmen. http://norminieza.blogspot.com/

Harap entry ni dapat menyumbang pageviews blog Cik Nor :)
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

9 comments:

Normi Nieza said...

wah..bangga jap..terima kasih suka gelak review blog cik nor...syang suka gelak..:)

julia jamaludin said...

@Normi Nieza sama-sama :) salam perkenalan

Liza Licha said...

wah.. dh 900.. congrats ye

julia jamaludin said...

@Liza Licha terima kasih :)

Anis Farhana said...

hai. bw sini. selamat petang :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/

Marou Apple Hijau said...

wah dah 900 kawan dia.. apa pun, tahniah dari BBL

recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

julia jamaludin said...

@Anis Farhana hai anis, selamat petang :)

julia jamaludin said...

@Marou Apple Hijau terima kasih :)

Eraz Fadli said...

Waaaa... Cik Nor juga bertuah.. :)