Review Follower ke-900 - Cik Nor Blog's - Kasih Juju

22 Oktober 2013

Review Follower ke-900 - Cik Nor Blog's

Firstly, SukaGelak nak ucap TAHNIAH kat Cik Nor sebab sudi jadi follower blog SukaGelak yang ke - 900. Disebabkan nombor tu genap 900, SukaGelak dengan rajinnya nak me'review' blog Cik Nor.



SukaGelak jeles dengan blog ni sebab ade banyak teknik blog yang Cik Nor dah guna. Jeles jeles. Nak apply kat blog sendiri tapi manjang je tak nyempat. Kalau nak tau teknik blog apa yang Cik Nor guna, korang klik kat gambar atau link kat bawah ni. Okeh, boleh jadikan blog ni sumber inspirasi.

Korang pun jom terjah dan jadi follower blog Cik Nor. Boleh tambah kenalan, kongsi pendapat, join segmen. http://norminieza.blogspot.com/

Harap entry ni dapat menyumbang pageviews blog Cik Nor :)
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

9 ulasan: