Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

50 Comments

Eraz Fadli said…
Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
Assalammualaikum...sukagelak,

mselim3 datang daripada segmen yang sama,.dah follow sini if u free follow me..

http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
Anonymous said…
dari segmen yang sama juga. done follow too!

jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (ada link kat main page yer)
Anonymous said…
dari segmen yang sama juga. done follow too!

jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (ada link kat main page yer)
Normi Nieza said…
singgah dr segmen yg sama..:)
julia jamaludin said…
@Eraz Fadli walaikumsalam eraz, terima kasih sudi singgah :)
julia jamaludin said…
@Mohd Selim Zainal walaikumsalam.. thanx sudi singgah dan follow :)
julia jamaludin said…
@buatwanita thanx sudi singgah dan follow :)
julia jamaludin said…
@Normi Nieza terima kasih sudi singgah :)
azman Arsad said…
salam ziarah
http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
julia jamaludin said…
@azman Arsad terima kasih sudi singgah :)
Ain datng balas kunjungan dari segmen yang sama. nice blog dear :)
http://ainathirahanuar.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
Kisah Si Dairy said…
Dari segmen Mialiana
Datang singgah sini
http://www.kisahsidairy.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
Good luck ye..
Invisible Me said…
IM datang dari yang sama :)
Asmar Arafad said…
Dtg berbalas kunjungan..

http://asmarpunyablog.blogspot.com
Huny eda said…
dtg bls kunjungan dr segmen yg sama.....
mama amir said…
all the best...^_^
roslita thalib said…
ros singgah dari segmen sama.. good luck ye :)
http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
ros_reeza said…
Assalamualaikum,. salam perkenalan . Ros singgah sini dari segmen yg sama. dan follow juga :)
JAMIL HASHIM said…
SALAM. BW SEGMEN YANG SAMA. http://jmbelog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html DONE FOLLOW KAMU
Anonymous said…
good luck and done follow :) salam kenal .
Zamani Abe said…
Salam~ Zam singgah dari segmen yang sama ~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com
Aben Mpun said…
Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. ziarah dari blog ke blog ^__^
AyuInsYiraH said…
ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
Khir Khalid said…
Assalam.. singgah sini balas kunjungan.. done follow juga.. Salam perkenalan ye :)
Assalam.. balas kunjungan dari segmen yang sama.. done follow ..salam ukhuwah.. :)
http://lorong-cinta.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html?showComment=1382443948675#c716734184835345125
husna zahidi said…
Assalamualaikum..
husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
pha is said…
datang singgah sini dari segmen yg sama..
gudluck..
Syukri Mohtar said…
singgah dari segmen yg sama.
btw, comel banner :)
Mieza Jhaa K said…
Hai awak..selamat berkenalan..
membalas kunjungan dari segmen yang sama.. semoga berjaya.. :D
Nas said…
Jalan2 ptg jugak..hihi..salam kenal ^_^
Airis Arissa said…
gudluck...harap sudi joint G.A kecik saya

http://airis-contest.blogspot.com/2013/10/giveaway-nandos-by-airis-arissa.html
dilaella Ella said…
singgah dari segmen yang sama :) good luck ^^
Kasih Lestari said…
Jalan-jalan tambah follower....

Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html
kunjung balas dari segmen yang sama.. salam kenal.. :)
datang melawat je, boleh?
Noe said…
kunjungan malam di sini...tima kasih singgah di blog noe

http://alyadina.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html?

Khir Khalid said…
Singgah sini balas kunjungan.. Done follow :)
acik idah said…
Assalamualaikum Tuan Rumah..,
Kak Idah datang sebagai membalas kunjungan.. Good Luck yer..
aisya said…
balas kunjungan dan follow sini.. :D
Nas said…
Assalam.. balas kunjungan.. ^_^ done follow sini..
ain. said…
singgah balas kunjungan dr segmen yg sama.. :)
Mia Liana said…
Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

(^_^) Semoga berjaya.
Mia Liana said…
Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html