10 October 2013

Shopping Zalora Lagi??

Sebenarnya SuakGelak tak mahu pun membeli dan belah kat Zalora ni. Mood shopping tak sampai lagi. Tapi tengokla apa yang si Zalora ni buat.

klik gambar untuk lebih jelas.
Nampak tak permainan die kat situ?
Dah tau kite ni memang pantang nampak mende-mende diskaun ni, lagilah die nak menggoda kita tau.
Arrgggghh tidak.. Tiba-tiba mood shopping sampai, tiba-tiba klik kat emel tu, tiba-tiba terbeli. 
Dush dush dush.. Tak tahan kena goda dengan Zalora.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

10 comments:

  1. belum pernah shopping kat zalora lagi..takut terperangkap tak keluar² hehehee

    ReplyDelete
  2. owh! akak seringkali jadi mangsa terperangkap dalam dunia maya ZALORA....dah masuk nak keluar bukan main payah selagi tak membeli....itulah dia kuasa pembeli tegar..online pun jadi...huhuhuhu...

    ReplyDelete
  3. Tak pnh sopping2 sini.tapi teringin jgk tgk kasut2nya tu

    Salam knal..sya folo blog julia..jika sdi,snggah ke blog sya :)

    ReplyDelete
  4. @RamRamCute tu la pasal kan kak.memang terpengaruh.lagi2 dpt extra diskaun :)

    ReplyDelete
  5. @adrianna syaz selamat mencuci mata. thanx folo kite :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.