Shopping Zalora Lagi?? - Kasih Juju

10 Oktober 2013

Shopping Zalora Lagi??

Sebenarnya SuakGelak tak mahu pun membeli dan belah kat Zalora ni. Mood shopping tak sampai lagi. Tapi tengokla apa yang si Zalora ni buat.

klik gambar untuk lebih jelas.
Nampak tak permainan die kat situ?
Dah tau kite ni memang pantang nampak mende-mende diskaun ni, lagilah die nak menggoda kita tau.
Arrgggghh tidak.. Tiba-tiba mood shopping sampai, tiba-tiba klik kat emel tu, tiba-tiba terbeli. 
Dush dush dush.. Tak tahan kena goda dengan Zalora.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

10 ulasan:

  1. belum pernah shopping kat zalora lagi..takut terperangkap tak keluar² hehehee

    BalasPadam
  2. owh! akak seringkali jadi mangsa terperangkap dalam dunia maya ZALORA....dah masuk nak keluar bukan main payah selagi tak membeli....itulah dia kuasa pembeli tegar..online pun jadi...huhuhuhu...

    BalasPadam
  3. Tak pnh sopping2 sini.tapi teringin jgk tgk kasut2nya tu

    Salam knal..sya folo blog julia..jika sdi,snggah ke blog sya :)

    BalasPadam
  4. @RamRamCute tu la pasal kan kak.memang terpengaruh.lagi2 dpt extra diskaun :)

    BalasPadam
  5. @adrianna syaz selamat mencuci mata. thanx folo kite :)

    BalasPadam