Breaking

14 November 2013

20 Bekas Peserta MasterChef Berentap Dalam MasterChef Malaysia All Stars!


Selepas kejayaaan dalam beberapa sirinya yang lepas dan berjaya mencipta fenomena tersendiri, MasterChef Malaysia kembali dengan Masterchef Malaysia All Stars (MCMAS).

Menariknya kali ini MCMAS menampilkan 20 peserta yang bakal berentap merebut gelaran juara dan mereka merupakan 10 selebriti popular yang pernah menyertai program Masterchef Selebriti Malaysia dan 10 bekas peserta ‘favourite’ MasterChef Malaysia.

Senarai peserta MasterChef Malaysia All Stars :
1/ Azwan Ali
2/ Karl Shafek
3/ Soo Winci
4/ Raja Azmi
5/ Kenchana Dewi
6/ Celina Khor
7/ Sharifah Shahora
8/ Micheal Ang
9/ Syanie
10/ Enot
11/ Brian
12/ Imelda
13/ Zamir
14/ Che Lah
15/ Ah Hong
16/ Along
17/ Azlina
18/ Azni
19/ Ary Malik
20/ Shahriah

Berita lanjut sila klik --> SINI

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam

6 comments:

Puan Ida said...

mesti lagi best kali ni kan
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni no 924

julia jamaludin said...

@Puan Ida salam perkenalan :)

Eina Sakinah said...

wahh menarik ni.. kena tengok all star ni,, hehe

julia jamaludin said...

@Eina Sakinah jom jom date depan tv :)

LydSunshine said...

ezani tak join ye. Mesti bz tu.

saful mester said...

"Salam....rugi lah x dapat masuk...harap2 ada masterchef malaysia all star pula....rindu kat dapur mcm.....