14 November 2013

20 Bekas Peserta MasterChef Berentap Dalam MasterChef Malaysia All Stars!


Selepas kejayaaan dalam beberapa sirinya yang lepas dan berjaya mencipta fenomena tersendiri, MasterChef Malaysia kembali dengan Masterchef Malaysia All Stars (MCMAS).

Menariknya kali ini MCMAS menampilkan 20 peserta yang bakal berentap merebut gelaran juara dan mereka merupakan 10 selebriti popular yang pernah menyertai program Masterchef Selebriti Malaysia dan 10 bekas peserta ‘favourite’ MasterChef Malaysia.

Senarai peserta MasterChef Malaysia All Stars :
1/ Azwan Ali
2/ Karl Shafek
3/ Soo Winci
4/ Raja Azmi
5/ Kenchana Dewi
6/ Celina Khor
7/ Sharifah Shahora
8/ Micheal Ang
9/ Syanie
10/ Enot
11/ Brian
12/ Imelda
13/ Zamir
14/ Che Lah
15/ Ah Hong
16/ Along
17/ Azlina
18/ Azni
19/ Ary Malik
20/ Shahriah

Berita lanjut sila klik --> SINI

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam
Previous Post
Next Post

post written by:

6 comments:

  1. mesti lagi best kali ni kan
    salam perkenalan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no 924

    ReplyDelete
  2. wahh menarik ni.. kena tengok all star ni,, hehe

    ReplyDelete
  3. ezani tak join ye. Mesti bz tu.

    ReplyDelete
  4. "Salam....rugi lah x dapat masuk...harap2 ada masterchef malaysia all star pula....rindu kat dapur mcm.....

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.