Blur!! - Kasih Juju

26 November 2013

Blur!!

Semalam tak dapat buat kerja disebabkan line telefon rosak.
Melarat sampai harini. Toleh kiri, toleh kanan. Ape nak buat harini?
Cuti semua dah rekod dalam sistem. Nak baca novel kang nampak sangat operator tak de kerja.
Jadi isu pulak kang. Tak memasal kene buat kerja orang lain.

Bilalah line telefon nak okey ni.
Rasa bersalah pula makan gaji buta. Hewhewhew.. 
Mulanya tak de idea nak menaip. Tapi teringat kat bro Hasrul Hassan pernah cakap, kalau tak de idea nak tulis blog, cuba tengok sekeliling kita, mesti ada benda yang boleh dikongsi.
Ni dah pusing 360°. Masih tak nampak apa yang boleh ditaip.

Eh,eh. Dah ada ceritalah yang boleh dikongsi. Haha. Bernas sungguh tips yang beliau bagi ni. Korang pun boleh gunakan jugak idea ni tau. Toleh kiri kanan, dah boleh dapat entri baru.

Besok SukaGelak akan ke Berjaya Hills, Bukit Tinggi, Pahang. Yeay.. Dapat peluang pergi lagi. 
Kali ni SukaGelak pergi untuk event ofis. Pergi koir je. Tak terlibat pun dengan majlis tersebut.

Sumber gambar : encik google

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan