20 November 2013

Facebook Chat

Selalunya buka fb tak pernah full screen pun. Tak nampak pun tab online chat.
Harini boleh pula nak buka full screen.
Dan ternampak lah wajah baru tab chat tu.

Klik gambar untuk lebih jelas.
Cube korang tengok dalam kotak merah tu.
Sebelum ni cuma keluar bintik hijau tu je kan.
Sekarang dah boleh nampak detail.

SukaGelak tak pasti la pula bila mulanya wajah baru ni.
Tapi bagus jugakkan. Boleh tau kengkawan online guna komputer ke guna handphone.

Ke sebenarnya SukaGelak yang lambat tau??
Ah, tak kira lah.. Nak buat entry juga.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

12 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.