Facebook Chat - Kasih Juju

20 November 2013

Facebook Chat

Selalunya buka fb tak pernah full screen pun. Tak nampak pun tab online chat.
Harini boleh pula nak buka full screen.
Dan ternampak lah wajah baru tab chat tu.

Klik gambar untuk lebih jelas.
Cube korang tengok dalam kotak merah tu.
Sebelum ni cuma keluar bintik hijau tu je kan.
Sekarang dah boleh nampak detail.

SukaGelak tak pasti la pula bila mulanya wajah baru ni.
Tapi bagus jugakkan. Boleh tau kengkawan online guna komputer ke guna handphone.

Ke sebenarnya SukaGelak yang lambat tau??
Ah, tak kira lah.. Nak buat entry juga.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

12 ulasan: