SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Bicara Mak Dara

Syarat segmen ni simple je.

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"

Senang je kan. So SukaGelak nak mempertaruhkan gambar ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cakkkkk... Besar tak mata kite Mak Dara?
Ni gambar anak buah SukaGelak.
Die memang suka besarkan mata dia yang dah sedia besar tu.
Sekali tengok macam cantik je, macam comel je kan kan kan.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

33 Comments

alololo tomeyyyyyyyyyy ! memang comel jer.. hehe terima kasih kerana sudi join segmen meroyan amk dara ni ye.. nantikan entry istimewa dari Mak Dara tak lama lagi yeeee :)
Liza Licha said…
haha.. mcm best je nme segmen.. all the best ye. klik nuffnang :)
Gadiss said…
Haii. datang dari segmen yang samaa ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer
alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer
Vee Lea said…
Comel nya dia!! Pipi pn tembam!! Singgah dr segmen sama :D Segmen Mcm Cantik Je, Mcm Comel Je.
Anonymous said…
Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
Eda Johari said…
aucak, aucak! Comelnye...
dtg singgah dari segmen yg sama n balas kunjungan :)
alalalalaa kiuttt ~~
bella luna said…
comeyy..mat bolattt =)
blogwalking here
Anonymous said…
besau nye mata . hee :)
membalas kunjungan dari segmen yang sama.. semoga berjaya.. :D
Ahmad Zaki said…
Terkejut tengok. Huhuhu. Tapi cute. =)
Kisah Si Dairy said…
singgah dari blog Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
happy blogging..

Jemput join jugak MINI GA saya
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html
sarahhernyzar said…
Omeynya mata si kenit... Bulat jep..
IraNur said…
alolo. bulatnye mata !
balas kunjungan :)

http://irapunyela.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
need said…
waaah..bulatnye mata bambam ni!!! mcm cantik je... mcm comel je.. mmg comel pun!! :D gud luck dear!!
Hafiza AizZawa said…
bulatnye mata dia..
Zie Fauzi said…
uihhh....main intai2 sambil jegilkan mata ye.....

singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
SecretOfShaila said…
singgah sini...omelnya...

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
Najihah Najmy said…
Assalamualaikum,singgah sini jugak!
Comel mmg comel. All the best yer :)
-supersweetcola.bs.com-
comeynyaaa diaa..besau mata..

datang singgah dari segmen yang sama.

selamat bersegmen ye.

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
Engku Muzahadin said…
Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html
Sya Mimie said…
Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je
Shark Kay said…
waaaa..
bulatnyer mata dia..
hehe..
mmg comel..
shark singgah dr segmen yg sama :)
nanakimie said…
ololo...bulatnya mata dia,hihi
PakcikLie PCL said…
Salam singgah blog julia..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..salam kenal.

http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html
Lieya Von Jay said…
tomey nya mata dia. dtg bls kunjungan dr segmen yang sama ^_^
yana aina said…
cakk .. bolat mata dak tenit tue.. ^^ sggh dari segmen sama

http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
Dayah Danisha said…
Datang balas kunjungan dari http://dayahdanish.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html .
Hot Gimmick said…
Dari segmen yang sama. Salam perkenalan. :)

http://leeya-gimmick.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
bella luna said…
bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)
Puan Gojes said…
assalam awak :)
maaf ya, hari ni baru dapat blogwalking ke sini. anyway, PG dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG tau :)

http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html