11 November 2013

Watak Utama Playboy Itu Suami Aku

Sejujurnya, SukaGelak tak baca lagi novel Playboy Itu Suami Aku ni. Memandangkan cerita ni akan mula bersiaran harini, menggantikan cerita Love You Mr. Arrogant, SukaGelak nak buat review sikit pasal hero ngan heroin dia.

HEROIN:
Nama : Nur Risteena Munim
Tarikh lahir : 19 November 1989
Asal : Pulau Pinang
Kerjaya : Modelling, Pelakon

HERO:
Nama : Abdul Fattah Mohd Amin
Umur : 23 tahun
Asal : Setiawangsa, Kuala Lumpur
Kerjaya : Hero remaja 2011/2012

Best ke dorang ni berlakon? Macam baru sangat je kan.
Ops... Kalau nak komen lebih-lebih, kene tengok dulu cerita ni. Yang dah baca novel cakap cerita ni memang best, tapi kalau jalan cerita best, pelakon tak pandai berlakon pun tak best jugakkan.
Sama-sama kita saksikan :)

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.

(Sumber gambar : google.com)

Previous Post
Next Post

post written by:

5 comments:

  1. Nice entry.. Tak sabar nak tengok cite ni

    ReplyDelete
  2. setakat ni lakonan risteena boleh tahan..yg fattah ni x pernah nmpk die berlakon lagi..

    ReplyDelete
  3. James's sex scenes are not secondary, they are the meat of the plot,
    the essence of the problem, the secret to at least one of
    as well as perhaps both the main characters. It is not a book with sex in it.
    If you desire to talk about sex in an unique or any kind of "enthusiastic" writing, today, in the 21st century,
    you must be specific.

    Here is my webpage - Andrew Airlie

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.