2 Disember 2013

Gambar Show di Dewan Le Chavelier, Colmar Tropicale, Bukit Tinggi.

Dalam entri INI, SukaGelak ada bagitau yang SukaGelak ade show di Bukit Tinggi. Haha.. Show la sangat. Koir je pun. Nyanyi 3 lagu. Negaraku, SKM Cemerlang dengan 1M4U. Meh layan gambar kat bawah ni.
Ni gambar dekat atas stage.
Dah habis majlis, bergambar dengan Datin-datin orang kuat KPDNKK dan SKM.
Nak balik bilik. Posing kat luar pula.

Muka memasing happy je kan. Padahal ni dah mengantuk giler. Nasib baik cuaca dekat sini tak sejuk sangat macam Cameron Highland. Mungkin sebab Bukit Tinggi ni tak tinggi mane kot. Bwahahaha. Patutlah bilik die ade air-cond dengan kipas. SukaGelak tidur tak on pun mende-mende tu. Tak tahan sejuk.

Sampai sini dulu. Nantikan gambar part II pula. Kasi settle dulu kerja. Baru boleh senang hati update belog kesayangan hamba ini.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.


3 ulasan:

  1. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    BalasPadam