2 December 2013

Gambar Show di Dewan Le Chavelier, Colmar Tropicale, Bukit Tinggi.

Dalam entri INI, SukaGelak ada bagitau yang SukaGelak ade show di Bukit Tinggi. Haha.. Show la sangat. Koir je pun. Nyanyi 3 lagu. Negaraku, SKM Cemerlang dengan 1M4U. Meh layan gambar kat bawah ni.
Ni gambar dekat atas stage.
Dah habis majlis, bergambar dengan Datin-datin orang kuat KPDNKK dan SKM.
Nak balik bilik. Posing kat luar pula.

Muka memasing happy je kan. Padahal ni dah mengantuk giler. Nasib baik cuaca dekat sini tak sejuk sangat macam Cameron Highland. Mungkin sebab Bukit Tinggi ni tak tinggi mane kot. Bwahahaha. Patutlah bilik die ade air-cond dengan kipas. SukaGelak tidur tak on pun mende-mende tu. Tak tahan sejuk.

Sampai sini dulu. Nantikan gambar part II pula. Kasi settle dulu kerja. Baru boleh senang hati update belog kesayangan hamba ini.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.


Previous Post
Next Post

post written by:

3 comments:

  1. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.