Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com - Kasih Juju

19 Disember 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

19 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. Ros singgah sini dari segmen yg sama .
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  2. dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    good luck ye!

    BalasPadam
  3. semoga berjaya..dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    BalasPadam
  5. dari segmen yang sama
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  6. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    BalasPadam
  7. Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  8. All the best!!
    Dari segmen yang sama!:D

    BalasPadam
  9. salam jumaat.. dari segment yg sama.. done follow blog ini.. jemput singgah ke blog saya pula.. terima kasih..

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  10. salam :) syira dah follow blog awakk dr segmen
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    singgah ke blog syira eh ? and like page ni
    https://www.facebook.com/syiralokman5?ref=ts&fref=ts

    terima kasih ^_^

    BalasPadam
  11. good luck tau.. :) kalau ada masa, jenguk2 lah kita.. :) dari segmen yang sama.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  12. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  13. fuza pun join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  14. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum.. Singgah dari segmen yang sama ..

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  16. Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
    selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

    BalasPadam
  17. Drop here while following you. No. 965. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  18. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    BalasPadam
  19. salam... tahniah ya

    http://www.mialiana.com/2013/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    BalasPadam