31 December 2013

Setelah 10 hari ber'EPHYRA

Untuk pengetahuan korang semua, SukaGelak dapat Ephyra ni lepas join GA dari sis Mialiana. Tak sabar ni nak kongsi dengan korang apa yang SukaGelak rasa lepas minum Ephyra. Mula-mula rasa macam tak de efek ke kalau amik supplement ni? Tapi setelah baca bermacam-macam testimoni, barulah SukaGelak yakin nak cuba.
Klik gambar untuk lebih jelas.
Kalau korang nak tau, SukaGelak ni suka sangat makan seafood. Tapi disebabkan masalah resdung, SukaGelak tak dapat nak 'makan sampai puas' makanan seafood. Siapa yang tak terliur tengok udang goreng butter, sotong celup tepung, ikan bakar cicah sambal belacan campo pelam muda, cencalok dan semua makanan yang menggatalkan hidung tu kan (meleleh air liur sambil taip entry ni). 

Kalau dulu lepas makan seafood, besoknya lepas bangun tidur mesti bergegar satu rumah dengar SukaGelak bersin tak berhenti.Tapi sekarang, bangun tidur je rase macam "Eh, kenapa idung aku tak de rasa gatal pun". Seronoknya rasa masa tu. Nak kata hilang semua tu tak delah. Tapi SukaGelak dapat rasa perbezaan die.

Dan yang paling ketara sekali, rambut gugur pun dah kurang dah. Dekat bilik air dah tak banyak kumpul rambut. Dalam bilik pun dah kurang. Bila menyapu sampah pun tak banyak kumpul rambut. Alahai.. Tak payah da beli syampu yang anti-hair fall. Boleh beli yang wangi-wangi pulak. Yahoo...

Tak rugi pun kalau korang nak mencuba Ephyra ni. Banyak sangat kebaikan yang boleh korang dapat. Sambil-sambil merawat apa yang kritikal tu, dapat jugak ambil kebaikan lain yang memang dah ada dalam peket Ephyra ni. Kiranya pakej all -in-1 la. Kalau ada yang takut nak mencuba pun boleh ambil trial pek dulu. Kalau serasi boleh try sekotak pula. Jom sihat dan cantik sama-sama.

Jom dapatkan sekarang...

Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

7 comments:

  1. rara baru je minum,pas ni kena buat entry lg kan.

    ReplyDelete
  2. He memang best kan..saye pun menang ephyra..x buat entry lagi....selamat berglowing mowing hehe

    ReplyDelete
  3. Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

    http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

    Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.