12 December 2013

Tahniah Buat Semua Calon Blogrrr Award

Teruja sungguh baca senarai yang berjaya menempatkan diri dalam senarai top 5. Bajet blog sendiri ada dalam senarai la tu. Hehe.. Lagi doploh tahun pun tak tentu dapat melayakkan diri. Buat blog tu memang senang, yang susahnya nak meng'outstanding'kan blog tu (Tetiba lupa outstanding dalam bahasa melayu tu ape?). Apa-apa pun SukaGelak nak ucapkan tahniah pada semua yang dah tercalon. 

Semua ni memang otai blog. Tabik spring.

Untuk kategori Best Family & Health Blog ni, SukaGelak memang selalu baca blog doktor comel lagi kiyut yang dah bergelar mummy ni. Sape lagi kalau bukan totinx.com. Suka baca entri dia yang penuh dengan informasi pasal dunia perubatan dia. Kadang-kadang siap bagi tips lagi. Sangat-sangat berguna.

Kalau korang nak tengok senarai penuh calon-calon untuk kategori yang lain, boleh klik dekat http://www.blogrrr.my/ ataupun facebook.com/blogrrr.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

  1. Emmm nak sgt p event ni...adoiii cik hubby koje...sape pegi..nk tumpang huhu

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.