12 Disember 2013

Tahniah Buat Semua Calon Blogrrr Award

Teruja sungguh baca senarai yang berjaya menempatkan diri dalam senarai top 5. Bajet blog sendiri ada dalam senarai la tu. Hehe.. Lagi doploh tahun pun tak tentu dapat melayakkan diri. Buat blog tu memang senang, yang susahnya nak meng'outstanding'kan blog tu (Tetiba lupa outstanding dalam bahasa melayu tu ape?). Apa-apa pun SukaGelak nak ucapkan tahniah pada semua yang dah tercalon. 

Semua ni memang otai blog. Tabik spring.

Untuk kategori Best Family & Health Blog ni, SukaGelak memang selalu baca blog doktor comel lagi kiyut yang dah bergelar mummy ni. Sape lagi kalau bukan totinx.com. Suka baca entri dia yang penuh dengan informasi pasal dunia perubatan dia. Kadang-kadang siap bagi tips lagi. Sangat-sangat berguna.

Kalau korang nak tengok senarai penuh calon-calon untuk kategori yang lain, boleh klik dekat http://www.blogrrr.my/ ataupun facebook.com/blogrrr.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

2 ulasan: