30 January 2014

Follower Dah Mencapai Angka 1000

Assalamualaikum wbt dan selamat petang semua.

Alhamdulillah, follower blog SukaGelak dah mencapai 1000 orang. (Yeayyyy.. Lompat guling-guling). Terima kasih diucapkan kepada izaFiza yang sudi follow blog ini. 
Ingatkan nak buat review. Tapi dia tak tinggalkan jejak la pulak. Apa-apa pun terima kasih jugak sebab follow blog yang tak seberapa ni.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kalau korang nak tau, adik Nabila Medan tengah running satu giveaway ni. SukaGelak jadi salah sorang sponsor hadiah. Kalau korang nak tau hadiah apa, kena lah join GA dia yeh. Ada banyak lagi hadiah yang gempak meletop-letop. Rugi kalau korang tak join.
Klik banner kalau nak join
Terima kasih sudi baca :)
Wassalam/




Previous Post
Next Post

post written by:

19 comments:

  1. Tahniah awk , kite dulumpon masa dh capai 1000 kemain seronok. :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah..hehehe..kita la yg ke1000 itu..thehehe =p

    ReplyDelete
  3. @Iza Fiza terima kasih terima kasih terima kasih :))

    ReplyDelete
  4. waa..bestnye.. :)
    congratulations..
    newbies here.. :)

    ReplyDelete
  5. Salam sis. Tahniah capai 1000 followers. That's an increadible achievement. ^^

    ReplyDelete
  6. salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

    ReplyDelete
  7. tahniah ! CN pun follow sini 1126 ;)

    ReplyDelete
  8. zara jauhh lagi.. insyallah akan myusul tiba jg nnti.. cewahh.. hahakss.. ^^

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.