Latest

30 January 2014

Follower Dah Mencapai Angka 1000

Assalamualaikum wbt dan selamat petang semua.

Alhamdulillah, follower blog SukaGelak dah mencapai 1000 orang. (Yeayyyy.. Lompat guling-guling). Terima kasih diucapkan kepada izaFiza yang sudi follow blog ini. 
Ingatkan nak buat review. Tapi dia tak tinggalkan jejak la pulak. Apa-apa pun terima kasih jugak sebab follow blog yang tak seberapa ni.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kalau korang nak tau, adik Nabila Medan tengah running satu giveaway ni. SukaGelak jadi salah sorang sponsor hadiah. Kalau korang nak tau hadiah apa, kena lah join GA dia yeh. Ada banyak lagi hadiah yang gempak meletop-letop. Rugi kalau korang tak join.
Klik banner kalau nak join
Terima kasih sudi baca :)
Wassalam/




19 comments:

nur farahain said...

Tahniah awk , kite dulumpon masa dh capai 1000 kemain seronok. :)

nabila biela said...

tahniah dear <3

julia jamaludin said...

@nur farahain terima kasih :)

julia jamaludin said...

@nabila biela terima kasih :)

Aishot said...

kita pon join.tahniah ;)

julia jamaludin said...

@Aishot terima kasih :) Good luck ok

Iza Fiza said...

Tahniah..hehehe..kita la yg ke1000 itu..thehehe =p

shahida rahim said...

waaaah tahniah :)

julia jamaludin said...

@Iza Fiza terima kasih terima kasih terima kasih :))

julia jamaludin said...

@shahida rahim terima kasih :)

Cik Kema said...

waa..bestnye.. :)
congratulations..
newbies here.. :)

Fiza Rahman said...

Tahniah.

Phoebe said...

Salam sis. Tahniah capai 1000 followers. That's an increadible achievement. ^^

Invisible Me said...

Tahniah :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu blogwalking sini... ada masa nanti sudi2kan lah join segmen ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-blogwalking-cny-bersama.html

Diyana Hani said...

tahniah..hani follow sini

ejulz said...

Tahniah.. :)

Cikgu Norazimah said...

tahniah ! CN pun follow sini 1126 ;)

Zara Nurhaidah said...

zara jauhh lagi.. insyallah akan myusul tiba jg nnti.. cewahh.. hahakss.. ^^