Latest

9 January 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!


Jom join segmen mak dara ni. Simple je syarat2 die. Memang SukaGelak susah nak dapat trafik yang tinggi semenjak 2,3 menjak ni. Mood nak berblog pun dah kurang. Huhuwarghhh.

Blog SukaGelak ni blog personal. Tapi sekarang ni dah jadi macam blog rojak pulak. Campur-campur. Ade gosip, ade lirik lagu. Ikut suka hati je kan nak update apa. Tu yang trafik pun biasa-biasa je. Hehe.

Kalau korang nak join segmen ni, klik je banner tu ye.
Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

58 comments:

adzairdawati makdara said...

tenkiuuu sudi join segmen meroyan mak ni.. semoga trafik masyukkkkk hari ni ya insyaa allah .. :)

julia jamaludin said...

@adzairdawati makdara sama-sama mak... InsyaAllah :)

Bro Framestone said...

Oh senang je nak buat entry ini.. xpe la.. ada masa nanti nk try buat

sYiRa LoKMaN said...

hye..dtg dr segmen sama :)
http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

julia jamaludin said...

@Bro Framestone jemput la join :)

Shafiee Aiman said...

kami pon da joinnnnnn
~pn supik~

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;)

http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Kisah Si Dairy said...

dari segmen mak dara
http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

DHHassan said...

thanks...blogwalking here. keep in touch.

farid laham said...

nak meroyan jap kt blog ni hehe..maaflah pertama kali singgah :P

syawalsimpsons said...

salam kenai...moga dapat kenai2 yee

aisya said...

balas kunjungan dari segmen yang sama. :D

Akif Imtiyaz said...

Good Luck
Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama ...

Fiza Rahman said...

Dtg dari segmen mak dara.

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Sidratul Muntaha said...

salam singgah
#971

Dyah said...

Yb melawat kawasan...ngeee

SyedGraphix Dot Com said...

Datang dari segmen mak dara :) . hehee

Amanda Suria said...

salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

msredcheesecake said...

Singgah dari segmen yg sama... Thanks singgah blog sy.... Have fun k...

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.. :)
nuffnang click also done.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tetamu Istimewa said...

Semoga dapat kenalan dan tingkatkan trafik blog.

Azhafizah Md Nor said...

Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

yang baik Ishak said...

jalan-jalan jengok rakan seblogger...

Si Tracey said...

SInggah dari segmen yang sama huhuhu :)

http://sitracey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

careno said...

Salam perkenalan... lawatan balas dari segmen yg sama... TQ

Liz said...

Hi Julia,

Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

http://www.lizrohaizat.com

Cik Puan Rara said...

Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

Lina said...

hai,

salam perkenalan

singgah dari segmen Mak Dara, jemput ke blog nanti ya

HanNis SaNia said...

Hi saya BW ke sini pg ni. Dari segmen Mak Dara Smlm hihi ^_^

Ahmad Zaki said...

Yang penting boleh gelak. hehehe...

http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

MyCherita said...

datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Tidak Kalah said...

thanks. dah follow juga

Mia Liana said...

salam... mia datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

memmet lenggeng said...

terima kasih singgah blog saya, buat kunjungan balas. salam kenal

FiZ said...

salam.

tq atas knjungan.

singgah sini utk segmen yg sama.

http://fizah-sukhri.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html#comment-form

Phat said...

terjah dari segmen sama www.phat.my tq

Nurfaezah Abdullah said...

fae singgah dari segmen sama hehe salam jumaat :)

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum..salam perkenalan.. singgah sini dari segmen MD

100pelukis said...

Datang membalas persinggahan :)

http://100pelukis.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

N.A.T said...

BW sini juga ... time kasih datang jenjalan di blog kita ...

NURUL HANIZA MOHMAD said...

Datang bawa dulang nak hantar santapan petang :)

follow done, nice blog :)


http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

N.A.T said...

BW sini ...

rasa macam tggal pesan .. tapi x pe tinggal lagi sebab tak nampak pun kat komen box ...

Salam kenalan ...

bella luna said...

salam Blogger Suka gelak ;)
kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

sudah menjadi pengikut blog ini.
keep blogging dear =)

Abak's Role said...

Assalamualaikum..Abak datang singgah @ balas kunjungan...
dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Maszie Fatah said...

dari segmen yg sama
http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Done follow...:)

Norhasniza Khalid said...

singgah dari segmen yang sama, salam kenal yer..

www.mamaniza.com

Engku Muzahadin said...

Singgah balas dan follow g+ anda...

Kasih Lestari said...

Datang menjalinkan ukhwah….

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Engku Muzahadin said...

Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

mazzING said...

berkunjung ke blog awak. Dari segmen yang sama hehe, nice blog :)

MZG

Abak's Role said...

Assalamualaikum..Abak datang singgah @ balas kunjungan...
Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

Ainim Suju said...

Assalamualaikum...
Datang dari segmen yang sama.
http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

yangbaik said...

singgah sekali lagi... dari segmen yang sama :D

msredcheesecake said...

Datang dari segmen sama...hheee

cheqna said...

assalamualaikum
cheqna berkunjung balas disini
=)

Tiha Azmi said...

Salam blogging :)
http://popheart-tihaazmi.blogspot.com/

Zamani Abe said...

Assalamualaikum.. Zam singgah ke mari dari Segmen Jom Naikkan Trafik Mak Dara sebelum ni.. Sorry lambat buat kunjungan balas. Jemput ke blog Zam ya

norey said...

salam..berkunjung balas dari segmen yg sama..