Kasih Juju: Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

January 9, 2014

Jom Naikkan Trafik Blog 2014!


Jom join segmen mak dara ni. Simple je syarat2 die. Memang SukaGelak susah nak dapat trafik yang tinggi semenjak 2,3 menjak ni. Mood nak berblog pun dah kurang. Huhuwarghhh.

Blog SukaGelak ni blog personal. Tapi sekarang ni dah jadi macam blog rojak pulak. Campur-campur. Ade gosip, ade lirik lagu. Ikut suka hati je kan nak update apa. Tu yang trafik pun biasa-biasa je. Hehe.

Kalau korang nak join segmen ni, klik je banner tu ye.
Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

58 comments:

  1. tenkiuuu sudi join segmen meroyan mak ni.. semoga trafik masyukkkkk hari ni ya insyaa allah .. :)

    ReplyDelete
  2. Oh senang je nak buat entry ini.. xpe la.. ada masa nanti nk try buat

    ReplyDelete
  3. hye..dtg dr segmen sama :)
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen mak dara
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  6. thanks...blogwalking here. keep in touch.

    ReplyDelete
  7. nak meroyan jap kt blog ni hehe..maaflah pertama kali singgah :P

    ReplyDelete
  8. salam kenai...moga dapat kenai2 yee

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan dari segmen yang sama. :D

    ReplyDelete
  10. Good Luck
    Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama ...

    ReplyDelete
  11. Dtg dari segmen mak dara.

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  12. Yb melawat kawasan...ngeee

    ReplyDelete
  13. Datang dari segmen mak dara :) . hehee

    ReplyDelete
  14. salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yg sama... Thanks singgah blog sy.... Have fun k...

    ReplyDelete
  16. datang singgah dari segmen yang sama.. :)
    nuffnang click also done.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  17. Semoga dapat kenalan dan tingkatkan trafik blog.

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  19. jalan-jalan jengok rakan seblogger...

    ReplyDelete
  20. SInggah dari segmen yang sama huhuhu :)

    http://sitracey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan... lawatan balas dari segmen yg sama... TQ

    ReplyDelete
  22. Hi Julia,

    Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus.. Hehehe..

    http://www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
  23. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  24. hai,

    salam perkenalan

    singgah dari segmen Mak Dara, jemput ke blog nanti ya

    ReplyDelete
  25. Hi saya BW ke sini pg ni. Dari segmen Mak Dara Smlm hihi ^_^

    ReplyDelete
  26. Yang penting boleh gelak. hehehe...

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen yg sama..salam ukhwah.. :-)
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  28. salam... mia datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  29. terima kasih singgah blog saya, buat kunjungan balas. salam kenal

    ReplyDelete
  30. salam.

    tq atas knjungan.

    singgah sini utk segmen yg sama.

    http://fizah-sukhri.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html#comment-form

    ReplyDelete
  31. terjah dari segmen sama www.phat.my tq

    ReplyDelete
  32. fae singgah dari segmen sama hehe salam jumaat :)

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum..salam perkenalan.. singgah sini dari segmen MD

    ReplyDelete
  34. Datang membalas persinggahan :)

    http://100pelukis.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  35. BW sini juga ... time kasih datang jenjalan di blog kita ...

    ReplyDelete
  36. Datang bawa dulang nak hantar santapan petang :)

    follow done, nice blog :)


    http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  37. BW sini ...

    rasa macam tggal pesan .. tapi x pe tinggal lagi sebab tak nampak pun kat komen box ...

    Salam kenalan ...

    ReplyDelete
  38. salam Blogger Suka gelak ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut blog ini.
    keep blogging dear =)

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum..Abak datang singgah @ balas kunjungan...
    dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  40. dari segmen yg sama
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    Done follow...:)

    ReplyDelete
  41. singgah dari segmen yang sama, salam kenal yer..

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  42. Singgah balas dan follow g+ anda...

    ReplyDelete
  43. Datang menjalinkan ukhwah….

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  44. Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  45. berkunjung ke blog awak. Dari segmen yang sama hehe, nice blog :)

    MZG

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum..Abak datang singgah @ balas kunjungan...
    Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  47. Assalamualaikum...
    Datang dari segmen yang sama.
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  48. singgah sekali lagi... dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  49. assalamualaikum
    cheqna berkunjung balas disini
    =)

    ReplyDelete
  50. Salam blogging :)
    http://popheart-tihaazmi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  51. Assalamualaikum.. Zam singgah ke mari dari Segmen Jom Naikkan Trafik Mak Dara sebelum ni.. Sorry lambat buat kunjungan balas. Jemput ke blog Zam ya

    ReplyDelete
  52. salam..berkunjung balas dari segmen yg sama..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign