20 January 2014

Tuan Blog Cuti Seminggu, Blog Pun Cuti Juga

Assalamualaikum Guys.
Apa khabar korang harini? Harap-harap sihat sejahteralah hendaknya. Puan SukaGelak macam biasalah, loya dan mual di pagi hari. Letih asik ke tandas je. Huhuhu..

Seminggu tak update blog. Tak de kesempatan nak update. Cuti seminggu ni banyak habiskan masa dengan encik suami. Melepaskan rindu dendam. Haha.. Ayat tak boleh blah. Eh, eh, dah halal, ape salahnya. Korang yang belum kahwin jangan mengade nak tiru pulak ye. Harammmm..

17 haribulan haritu birthday encik suami. Tak celebrate pun. Rumah suami ade kenduri akikah dan tahlil. Kemain gagah lagi SukaGelak ngemas, masak, nyibuk ke ulu ke ilir. Tak cukup kakitangan kekdahnye. Sian kat mother-in-law. Nasib baiklah majlis berjalan lancar. Alhamdulillah.

Penghabisan majlis, SukaGelak tak dapat tolong dah. Sakit pinggang tahap tak boleh nak kata ape dah. Tu pun degil gak nak tolong kemas lagi. Siap dapat pekej paksa rehat dengan encik suami. Alahai.. Nasib baik dah tak banyak benda nak kene kemas. Kalau tak mesti kena label 'Menantu Tak Boleh Harap'. Hehehe.. Tapi family in law sangat lah memahami. Terima kasih semua :)
Picture source : google.com
Awal-awal preggy ni kene extra care sikit. Tambahan pulak SukaGelak bleeding aritu. Lagilah tak boleh nak lasak sangat. Kena sentiasa berhati-hati. Nasib baik baby tak apa-apa. Kalau tak maunya meraung 40 hari 40 malam. Hehe.. Just kidding.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

12 comments:

  1. congrats dear sebab dah preggy, jaga diri baik2 yer

    ReplyDelete
  2. owh prggy....tahniah ya..tumpang gembira..hee..jg diri..kuat semangat hadaapi alahan ya ..^__^

    ReplyDelete
  3. nahaya bleeding tu... take care k...

    ReplyDelete
  4. kena banyak berjaga2 ni, jangan melasak sangat :)

    ReplyDelete
  5. Oh my, jangan lasak sangat sis. Kena banyak rehat. Take care ya.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.