11 Februari 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

1622047_241627892686141_280465934_n
This special speech is only for Tengkubutang :

Dear Tengkubutang,

Disini SukaGelak nak ucapkan Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran yang ke-?? hehehe. Semoga apa yang Tengkubutang hajati akan tercapai, dikurniakan kesihatan yang baik, dilanjutkan usia, murah rezeki dan dilimpahi keberkatan dan kebahagiaan. InsyaAllah.

------------------------------------------------------------------------------------------
Guys, kalau korang pun nak wish birthday dekat Tengkubutang ni boleh klik dekat banner kat atas tu ye.
Kalau bertuah boleh dapat bracelet tu.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

7 ulasan:

  1. salam..
    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
  2. Salam Ukhwah Fillah...
    Zie...Singgah sini dari GA yg sama...
    1185 DONE FOLLOW SINI
    http://maszie.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html#comment-form

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    BalasPadam
  4. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    BalasPadam
  5. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    BalasPadam