11 February 2014

MINI GIVEAWAY! HAPPY BIRTHDAY TENGKUBUTANG

1622047_241627892686141_280465934_n
This special speech is only for Tengkubutang :

Dear Tengkubutang,

Disini SukaGelak nak ucapkan Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran yang ke-?? hehehe. Semoga apa yang Tengkubutang hajati akan tercapai, dikurniakan kesihatan yang baik, dilanjutkan usia, murah rezeki dan dilimpahi keberkatan dan kebahagiaan. InsyaAllah.

------------------------------------------------------------------------------------------
Guys, kalau korang pun nak wish birthday dekat Tengkubutang ni boleh klik dekat banner kat atas tu ye.
Kalau bertuah boleh dapat bracelet tu.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

7 comments:

  1. salam..
    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    all the best.

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  2. Salam Ukhwah Fillah...
    Zie...Singgah sini dari GA yg sama...
    1185 DONE FOLLOW SINI
    http://maszie.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html#comment-form

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..singgah dari GA yang sama and blogwalking here.dah follow awak..jemput singgah and follow my blog too..Good luck and all da best!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-happy-birthday.html

    ReplyDelete
  4. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Mini Giveaway TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete
  5. Dari segmen sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.