21 Mac 2014

BR1M oh BR1M

Harini dapat emel dari pihak BR1M. Sebelum ni kan memang diorang suruh update nombor akaun bank dekat on-line. So, SukaGelak pun pegi la update. Padahal mase tu encik suami dah cakap dah die nak pegi pejabat Hasil nak update br1m. Kalau amik yang berkeluarga kan dapat rm650. Banyak sikit daripada yang bujang punya. Dan kami dah dapat dan dah habiskan dah pun.

Disebabkan kedegilan dan kesengajaan mengupdate nombor akaun bank tu, maka pihak Hasil pun bagilah emel chenta ni.
Klik gambar untuk lebih jelas
Klik gambar untuk lebih jelas
Tak memasal dapat emel ni. Hahahahaha.
Anyway, terima kasih lah pihak Hasil sebab sudi bagi feedback. Duit br1m yang kami dapat tu kami dah beli barang-barang baby. Walaupun rasa macam awal sangat membelinya. Encik suami cakap sementara ada duit lebih ni belilah dulu sikit-sikit. Ha... Portion untuk baby je habis rm500. Mama die dapat baju 3 helai je. Papa dia pulak amik rm50 untuk bawak mama die pegi beli barang. Hehehe..

Br1m korang pulak habis beli ape?

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

8 ulasan:

  1. kira ok laa tidak diluluskan tp dapat duet. Eda dpt surat diluluskan tapi duet satu sen pun takde. lagi sadis.. hahaha. da malas nak mengharap da pun..

    BalasPadam
  2. selamat shopping utk bby.. sy xdpat apa2 jawapan lagi dari pihak br1m

    BalasPadam
    Balasan
    1. die berperingkat kan..kena tunggu lagi la ye :)

      Padam
  3. Jemput join GA ayie =)
    http://ayielifememory.blogspot.com/2014/03/minigiveaway-1-by-ayie-atiqah.html

    BalasPadam